Varmt



Joline skriker, svettas och tycker att det är skitjobbigt i värmen. Jag baddar med kallt vatten, låter henne dricka vatten och låter henne vädra utan blöja.. Dessutom har hon ju feber och blir ju varm utav det också. Nu har hon äntligen fått lite ro och lycktats somna i vagnen. Hon står ute och sover och ser ut att ha det skönt, det fläktar ju lite i skuggan. Sista dagen i skolan på komvux i dag. Ett VG i Engelska A blev det och ett Mvg i Svenska, men det vet ni ju redan.

Den här helgen ska jag och A fixa hemma och sätta upp saker, lämna tillbaka verktyg, storstäda mm. Jag och mamma och Joline ska kanske smita in till Örebro i morgon eller på söndag för jag behöver köpa en hel del saker. Joline, mammas ögonsten! När hon vaknar ska jag ta tempen och ge henne en ny alvedon om det behövs. Hon känns väldigt varm men det är väl en kombination utav feber och värme.

Ska till lågprismagasinet och köpa tavlor och lite annat fint, tänkte jag. Så att allting kan bli klart i helgen, det vore så skönt att slippa tänka på det. I morgon eller på söndag ska jag köpa ett svart överdrag till schäslongen (vet ej hur det stavas) så ska vi montera om armstödet till andra sidan och möblera om. Allting i mån utav hur sjuk Joline är, hon går såklart i första hand. Nu, när hon är sjuk är hon väldigt mamma. Jag är den enda som duger.

Lilla Strössel (Amelias katt) ligger här framför mig och kurrar. Så ljuvlig..

"Nalah skapar plankton och världen"


Kl. är 08:46 och jag har precis skrivit ner en egen skapelsemyt. Helt otroligt vilket fantasi jag har. Barnasinnet finns sannerliger kvar, med alla ideér jag har. Joline är fortfarande febrig, i natt var hon jättegnällig så varken jag eller A eller Joline har sovit speciellt bra. Vid 3 tiden gick jag upp och tog tempen på henne då hade hon 38,7 så hon fick alvedon, lite vatten att dricka och en kall handuk på pannan. Det tog ett tag innan hon somnade om men till slut somnade hon och jag fick en stunds sömn innan hon vaknade igen. Om febern fortsätter att stiga och håller i sig över helgen får vi åka in till akuten och se så att det inte är någonting allvarligt, för hon är ju inte förkyld.

I går eftermiddag åkte jag, A, min lillasyster och Joline till stranden och låg där en stund. Solen var inte så stark men det var skönt ändå. Joline somnade i vagnen en stund och vi spelade lite volleyboll.

Nu ska jag gå.

Äntligen är sommaren här!

I går var det sommarpremiär på riktigt, i allafall för mig och Josie. Vi satte på oss shorts och linnen och vandrade i värmen. Så skönt! Det kändes inte som om jag fick någon färg men i morse hettade det lite i huden. Joline & Jimena fick ligga på en stor filt i skuggan vid blåsut. Skönt för dem, Joline låg och tittade på allt och sprätte. Båda två kissade, såklart, men det gör ju ingenting när man är ute. Joline hade lite feber i går också men i dag verkar det ha gått över. Hoppas det..

Jag ska snart till komvux och gå på den näst sista lektionen i Engelska A. Sedan den näst sista lektionen i Svenska A och i morgon är det slut. Skönt att ha två kurser avklarade till hösten.

Nu ska jag sätta mig och kladda ner en egen skapelsemyt som ska redovisas på eftermiddagen i dag. Joline ligger på sin mormors mage och sover. Ha det gött!


Joline, du är bäst.


I dag har jag och Joline varit hemma hos hennes gammelmormor (min mormor) och ätit lunch, sedan tog de en promenad medan jag var på svenskalektion på komvux. Vi fick en uppgift som ska vara inlämnad på torsdag. Jag gick också ett mejl att vi har engelskaprov på fredag och jag har massvis att göra. Vi träffade Josie och Jimena en liten snabbis, men Joline skrek massor och efter ett tag kände jag att hon hade feber. Misstänkte först magont så jag köpte katrinplommonpuré som hon fick ett par skedar av. Innan hon somnade fick hon alvedon, det kan ju vara pga. tänderna som hon har feber. Just nu ligger Joline och sover här i resesängen hemma hos mamma, jag har suttit och pluggat sedan kl. 8, nu passar jag på med en liten paus sedan ska jag sätta igång med engelskan igen.

I morgon ska jag vara barnvakt åt Jimena, tredje onsdagen blir det. Jag och mamma ska promenera på långis med varsin barnvagn, kanske ut till kyrkogården och sätta blommor. Sedan ska mamma till jobbet och jag ska hem med tjejerna och leka. Kolla in Josefines blogg http://josiejoos.blogg.se där finns det jättefina bilder på Jimena nu.

Torsdag och Fredag är det lektioner som gäller för sista gången på ett tag. Vi slutar på fredag, nu är det bara sista spurten kvar. Jag hoppas att det kommer att gå bra på engelska testet och att det gick bra på muntliga och skriftliga delen på Nationella proven.

Jag har bytt ut frukostmålet med amning mot gröt. Hon står sig på gröten i 4-5 timmar, det är skönt. Sedan får hon antigen lunch eller middag med puré istället för amning. Hon tycker om allting som hon får. I går kväll hade jag storkok med potatis, palsternacka & morotspuré, så nu är hela frysen full. Efter maten får hon någon mosad frukt som dessert. Banan, päron, persika och melon har hon provat hittills.


Jimena och Jasmine

image469

Världens finaste Jimena.

Fyra J i Örebro


Josefine, Jimena, Jasmine & Joline.
I dag var vi i Örebro. Först på unga mammor och åt mat, jättegod kycklinglåda som Karro lagat. Sedan gick vi på stan och kollade. Jag köpte två stycken toppar, två fjärilar att sätta någonstans och så bytte jag en apa till Joline som gick sönder första kvällen vi hade den. Hittade jättefina, färgglada vykort på exotiska djur och fina ramar till dem. Men det får jag köpa next time, vill nämligen införa lite färg i vårat vardagsrum.

"En liten mini Cindy lives in Josie"
Citat utav Jasmine, för att Josefine är en mini Celine Dion (enligt mig..)

Josie ska sjunga Miracle med Celine Dion och En värld full av liv Disney, lejonkungen. Jag hoppas på att våga sjunga Älskade barn Maria Svensson. Det kommer att bli så fint! Sitter hemma hos Joos och letar låtar, när vi hittade Miracle fastnade vi direkt, den kändes så rätt.


Några bilder som jag hittade på Josies dator.
image466
image467
image468

En bild



Joline - mammas ögonsten.

image465

Josefin Craaford bloggar på veckorevyn


Jag undrar om du kommer veta vem Josefin Craaford är när du läser det här om kanske 12 år. Antagligen inte Joline. Men jag tycker att hon är störtcool och jag vet vem hon är. Hon gör mina mornar när hon är pigg och härlig i Vakna med the voice, läser hennes blogg på veckorevyn, det tycker jag att ni också ska göra för den är härlig.

Choco Banana


I dag köpte jag varsin choco banana till mig och Josefine. Andres sålde Costa Rica glass på skolan så jag bjöd henne på en. De var så enkelt gjorda, fryst banan med smält choklad på. Jag trodde att de skulle vara äckliga men jag hade fel, det var supergott med fryst banan. Jag och J ska göra egna i dag, med två lager choklad. Både vit och vanlig. Just nu sitter jag vid J:s dator, Jimena & Jollis sover och J själv är iväg och handlar. Engelskalektionen var mycket givande i dag, jag och josie övade på irregular verbs. Vi kan alla fram till G nu, vi känner oss duktiga!

Det får nog vara allt för i dag..

Joline och dagis


Svar på frågan när Joline ska börja på dagis:
Joline kommer att börja på dagis när hon är ca. 2 år. I sommar kommer jag och A att dela på föräldraledigheten, sedan kommer jag att vara hemma i ett år till - med undantag för vissa timmar i veckan då Joline kommer att få vara hos sin mormor eller gammelmormor, precis som vi löst det hittills, eftersom att jag kommer gå i skolan en del i höst och nästa vår också. Jag tycker att det är bra att vänta lite med dagis så att hon hinner bli lite större först. Kan hända att hon får gå ca. 2 timmar varje dag när hon är 1,5 år. Vi får se.. Men så lite dagis så länge som möjligt är vad vi strävar efter.

I dag har jag promenerat länge med Josefine. Vi gick och satte blommor till en död släkting till mig. I går plockade jag en bukett med blommor, bla. liljekonvalj (favvis blomman), hundkex, smörblomma, syrén, viol, gullviva. De två sistnämnda nallade jag på mormors tomt. Sååå härligt med blommor och blombuketter. 


Jag & A med Joline i vagnen utanför parken zoo i Eskilstuna. Sedan lekbilder på mig och mamma! Joline är ju fortfarande för liten men vi har barnasinnet kvar och är inte rädda för att leka. Och framförallt - ställa upp på kort.

image461

Queen i fantomengrottan..

image462

Mamma passar in i bilden som sjörövarinna!

image463

Jag posár, denna gång vid en vit häst..

image464

Det lönar sig



I dag hade jag betygsnack med svenskaläraren P, fick reda på att jag får mvg, vilket iochförsig var ganska väntat men ändå kul att få konstaterat. Jag älskar svenska och tycker att det är jättekul att tala och skriva. I höst drar jag i gång med Historia A, samhällskunskap A, svenska B, Engelska B och några 50 poängs kurser. Längtar redan tills jag får börja med SO-ämnen igen.

I söndags var jag, mamma, A och Joline på Eskilstuna djurpark. Vi firade min gammelmormor Viola som fyllde 90 år också. Det var trevligt på djurparken men tyvärr så regnade det hela tiden och det var ju inte högsäsong så alla djuren var inte ute. Joline blev ammad vid den vita tigern och bytt på inne vid ormarna. Några ödlor där tyckte att vi var jätteintressanta och Joline gillade dem jättemycket. Hon kladdade med sina, små och knubbiga fingrar på glaser och ville äta på dem, precis som på allt annat.

I går (måndag) var vi på unga mammor. Promenerade länge med Anna & Nattalie och derar små bebbar. Det var riktigt trevligt. Synd med vädret bara, det var kallt och blåsigt. Vi gick genom stadsparken och där är det så somrigt och fint, jag hade med mig filt men hade på mig för lite kläder för att det skulle vara skönt att sitta stilla. På kvällen skulle jag iväg och simma med Nicole, vi gick hela vägen till simhallen och tjatade om hur skönt det skulle bli att simma och basta och.. STÄNGT! Öppet mellan 13:00-14:00. Visst, vad bra, vilka har tid att simma då?

I dag ska jag träffa Josie och Jimmot! Och ikväll ska jag springa.

Det är faktiskt folk som läser om mig och min unge..



Jag fick en kommentar om att folk inte orkar läsa om mig och min jävla unge. Haha! Okej, det är därför mitt rekord med läsare är 8000 besök på en dag varav 3000 unika och att det nu är ca. 1 500 personer som läser varje dag. Men, visst, det är ingen som pallar med att läsa om oss. Dessutom är inte Joline någon jävla unge utan världens finaste tjej!

Och någon frågade varför jag väljer att göra egen barnmat.
Jag gör alla pureér själv (förutom katrinplommonpurén) och kommer att fortsätta göra all mat till Joline. Jag tycker att det är kul och vi sparar på ekonomin. Sedan tror jag att det är bättre med hemmagjord mat stället för köpta burkar, som alla innehåller samma saker: vatten... Joline älskar den maten jag och A lagar nu så varför börja köpa annan mat?

Jolines namn uttalas svenskt och precis som det stavas fast utan e.

Joline älskar potatis&palsternacka.



Joline är riktigt matglad. I förmiddags gjorde jag i ordning potatis&palsternacks puré. Vid 3 tiden fick hon smaka den kombinationen för första gången och hon åt en hel, liten burk. Jag värmde små portioner i taget, Joline lät "mmmmm..." hela så fort hon svalt det hon hade i munnen. Jag fick värma ny mat hela tiden och hon åt så duktigt. I morgon ska jag göra mer sådan puré eftersom att den har varit favvisen hittills. Har köpt katrinplommonpuré i dag eftersom att de kan bli lite hårda i magen när man börjar med smakportioner. Dessutom är det bra att ha ytterligare en burk att lägga dagens portion med mat i.

image458
image459
image460

Underbarn



Underbarn

"Du, du är helt unik. Ingen är dig lik. Du är en dröm som blev sann.
Och du, du kan klara allt, övervinna allt. Du har en värld i din hand.
Sluta aldrig tro att inom dig bor alla livets svar, mitt underbarn.. "


Text & musik: Linn Maria Wågberg

Den här sången ska Josefine sjunga. Stycket ovanför är bara en del utav låten.

"Så kom du till oss du älskade barn och grep våra hjärnan med kraft.
Med ens fick allting mera mening, långt mer än vi någonsin haft.
Du ler så det strålar, din själ lyser klar, du fångar all ömhet omkring.
Små fötter, små fingrar, din hud & din doft så underbart skapat allting."

Text: J M Nilsson / Musik: A Kvick

Den här sången tänkte jag sjunga om jag vågar.. (Bara ett stycke utav låten)


JOLINE


Joline har sovit sina tre första, hela nätter utan att äta. Samtliga nätter har hon vaknat kl. 10-11 men då har jag stoppat i nappen istället för att mata henne och hon har somnat om till ca. 5. I morse vaknade hon 4, men vi gick inte upp förrän halv 6, så det var ju inte riktigt hela natten hon sov.

Hon har fått smaka broccoli & morots puré, gissa om hon älskade det? Hon var helt galen och ville bara ha mer och mer.. I dag ska jag prova potatis & palsternacka och se vad hon tycker om det. Nu sväljer hon allt och spottar inte ut någonting. Hon utvecklas så fort!

image456

Dålig uppdatering, jag vet..


Nu är jag äntligen klar med specialarbetet som har tagit sådan tid. Redovisade i dag utan att ens ha läst igenom allt en enda gång. Satt och skrev allting i natt här hemma hos mamma för hemma har vi ingen skrivare. Fick mvg på redovisningen i allafall så jag är nöjd! Det gick bra på läs & hörförståelsen på engelska nationella också. Jag har ny kraft och peppning att fortsätta nu..
Det är så jobbigt att känna att jag inte hinner göra allting så bra som jag vill. Även om resultaten alltid blir bra är det tråkigt att inna känna sig supernöjd när jag lämnar in ett arbete. Nu är det några engelskauppgifter kvar + ev ett engelskaprov och ett matteprov, sedan får vi slutbetyg. Skönt!

Dagarna har bara passerat så snabbt att jag knappt hunnit tänka de senaste veckorna. Har hittat två passande låtar till dopet än så länge. Josefine ska sjunga en utav dem och jag hoppas på att ha nerver till att sjunga en låt precis i början utav dopet. Vi får se.

Bilder på vår snygging.

image453
image454
image455


Recension



Halloj igen.
Jag är hemma hos mamma (igen) och denna gång för att rätta en recension på boken vi som aldrig sade hora. Vi har inget internet hemma än så jag måste ta mig någonstans om jag behöver tillgång till internet. A är hemma hos oss med några kompisar och spelar tv-spel, Joline ligger och sover. Därför passade det ju ganska bra för mig att smyga i väg hit för att plugga och sitta på bloggen.

Joline åt mer än en smakportion med potatis&morots puré i dag! Hon tycker verkligen om det. Jag tänkte prova att göra puré utav palsternacka och se om hon gillar det lika mycket. Vi har bestämt oss för att vänta ett bra tag med söta saker tex. banan och mangopure tills hon äter vanlig mat med god aptit. Det är ju trots allt viktigast med maten och vissa barn får ju svårt att äta mat om man börjar med alla sötsaker. Jaja, hur som helst så tyckte hon om det och spottade inte ut någonting. Ett tack till Fredrik som köpte en jättebra Blender till oss i inflyttningspresent, den är hur bra som helst att göra pureér i. Det  går så fort och är så enkelt!

Dags att återgå till recensionen..

Dop



Den 14/6 ska Joline döpas. Nova Joline Alexandra Daugaard blir hennes fullständiga namn. I kväll ska jag sätta mig och skicka ut inbjudningskort, det behövs kan jag säga, vi kommer att bli många.

Någon som har förslag på fina låtar? (inte de vanliga som tex. det vackraste..)

ALDRIG MER


Det gick bra på provjobbet. Jag fick det!
Kommer att jobba 3-4 tillfällen i veckan och inte så långa pass, ca. 5 timmar. Märkte i går att jag inte klarar att vara borta från Joline längre tid än så. I går kväll när hon och A kom hem när jag slutat jobba satt jag på golvet och grät.. och snoret rann.. och sminket rann! Joline bara skrattade åt mig, lilla stumpan. Hur som helst så var det väl bra för mig att få längta ordentligt. Som tur är börjar jag inte förrän i juni någon gång, då har ju Joline hunnit bli lite större. Det gick bra för henne och A i allafall, och det var ju bra.

I dag har jag varit i Örebro och köpt en sjömandress till lilla Joline. Snart ska jag hem och göra puré. Joline älskar potatis & morots puré så det ska jag göra. Så ska hon få lite att mumsa på!


Provjobb



I dag ska jag provjobba på Rhodos, en grekisk restaurang här i Nora. Hoppas på att det ska gå bra. Känner mig lite småförkyld men det kan ju också vara pollen. A jobbar också i dag så lilla Jollis ska ut till min mormors&morfars sommarstuga med mormor och gammelmormor och moster. Gammelmormor hade köpt en pool som hon kan bada i. De kommer säkert att ha det jättemysigt..

I går hade jag det skriftliga NP i engelska. Det blev en bra story men kanske inte så bra grammatiskt, det visar sig när vi får veta resultatet. Hoppas såklart att det gick bra. Skrev om min och Josefins sommar 07 och den var ju alldeles underbar. Tiden bara rinner iväg, det har gått ett år sedan vi träffades och det året har varit väldigt händelserik.

Ha en bra lördag.

Pust


Nu sitter jag här igen, bedövad i halva ansiktet. Det känns så knepigt att tala. Har skickat några svenska uppgifter till min egen mejl så att A ska kunna skriva ut dem i skolan. Väntar på att Joline ska komma, hon har varit hos sin farmor & farfar med A. Vi ska knalla hemåt och försöka tvätta två maskiner tvätt. Joline ska få bada lite också, det var ett par dagar sedan nu. Hon var torr förut så jag har låtit huden vila och bara oljat massor. Nu är hon len som en liten baby ska vara igen.

I kväll ska jag plugga slutspurten inför NP i morgon. Jag ska också börja att arbeta mig igenom de 15 sidorna med information om Schitzofreni som jag arbetar med. Och en fråga till er läsare: Har du någon "ur verkliga livet" upplevelse utav sjukdomen? Jag vill nämligen intervjua/ställa några frågor till någon som är/har varit i kontakt med sjukdomen personligen och använda mig utav det i specialarbetet. Självklart kommer jag inte att nämna några namn eller övriga uppgifter. Tacksam för svar.



Tandläkaren

A kommer vilken minut som helst och hämtar Joline, de ska åka hem till farmor & farfar. Jag ska till tandläkaren och laga hål. Usch och fy. Vill inte, men det är lika bra att få det gjort. Jag ska ta bedövningsspruta och det är det som jag är mest rädd för. Förra gången gick det bra och det gjorde inte särskilt ont även om det är obehagligt att ha munnen vidöppen och en massa slangar överallt.

I förmiddags vad jag barnvakt åt Jimena, det var mysigt såklart!


Tredje inlägget för dagen


Joline ligger och sover, jag är kvar hemma hos mormor. Har pluggat en hel del och känner mig lättad över att plugghögen minskat betydligt i storlek. Nu ska jag klicka mig till Nora Kommuns hemsida och kolla hur länge simhallen är öppen, jag vill och simma i kväll. Har bestämt att jag ska göra det två dagar i veckan, minst. 

Vi ska snart traska hemåt och i kväll blir det promenix med Josefine och Jimena. Förövrigt hänger det tvätt i absolut hela lägenheten som jag måste ta reda på. Perfektionen förvandlas till svinstia på bara några timmar hemma hos oss. Så jag måste plocka lite ikväll med.

En glad solstråle provsitter gåstolen. Hon är ju för liten för den än men hon tycker att det är kul att sitta där och busa med mig korta stunder. I går puttade jag gåstolen framför mig och kröp sedan efter den på alla fyra och lät "AHHuuuuuuuughhhhhhhhhhhh" Joline vände sig om och sprattlade och skrattade, precis som om hon ville ta sig framåt. Det är så kul att leka med henne nu när jag får respons.

image452

Bilder på the fantastic 4


image443

Joline sin sin nya, gröna skjortklänning! Snygging..

image444

Joline med den vita badrocken från Ullared som vi köpte när hon fortfarande låg i magen, nyss var den för stor och nu är den nästan för liten.  

image445

Josie, Jag & tjejerna i Linde, utanför Lidl.

image446

Jimena med maskros.

image447

Min bästis men nya vagnen till Jimena, och Jimena i, såklart!

image448

Pizza!!!

image449

Jag och lilla älsklingen Joline på Kebabhuset i Linde.

image450

Hemma igen, Josie står oss posár med båda vagnarna.

image451


BVC



Stressig dag.

Min dag började kl. 4 i morse, då Joline vaknade och var pigg. Hon tyckte att det var dags att gå upp, det tyckte inte jag. Hon låg och jollrade och babblade i sin säng, när jag tog upp henne skrattade hon åt mig. Jag ammade henne i soffan och efter en stunds krångel somnade om äntligen om..

Vid halv 8 kom jag på att vi hade tvättid och skyndade mig ner för att slänga i en maskin. Sedan kommer jag på att vi ska till bvc men jag minns inte om det är kl.10 eller 11. och jag hittar inte Ingers (bvc sköterska) nummer. Tar ut tvätten ur maskinen och det torra från torktumlaren, slänger in den i lägenheten och springer hela vägen till bcv. OCH, FEL TID! Jag ska vara där kl. 11. Skyndar hem och upp i lägenheten för att hänga den blöta tvätten. Skyndar tillbaka till bvc. Joline har verkligen blivit stor tjej, 7270 g och 66,5 cm lång. Hon charmade Inger och skrattade och var nöjd. Sedan mötte mormor oss vid statiol och nu är hon ute och går med Joline. Jag ska plugga engelska och svenska. Jag hann i allafall skriva ett kort inlägg.

I går var jag och Josie med småttingarna i Lindesberg förresten. Skriver mer om det sen.

Joline vänder sig hela tiden nu



Japp, här händer det grejer. Nu vänder hon sig hela tiden, så fort hon får chansen. Från rygg till mage går det jättebra men hon har bara vänt sig från mage till rygg två gånger. I morse åt hon lite gröt men hon spottade mest ut allt. Det går bättre med potatispuren, den gillar hon! Hon åt ungefär 1,5 tesked i dag också. Hon har också börjat dricka lite vatten ur flaska men grimaserar när hon känner smaken. Däremot rynkar hon inte på näsan alls när hon äter gröt eller puré.

I kväll ska jag måla, igen.

Målat & städat



Vi är hemma hos mamma, har målat andra omgången på byrån & spjälsängen. Det blir så snyggt & coolt! Hela insidan av sängen är målad i guld, Joline kommer att sova som en prinsessa. Korgen börjar verkligen att bli för liten nu, Joline sparkar i den så att det knarrar när hon vaknar på morgonen. Snart ska vi bege oss hemåt. Jag ska fortsätta med städningen & vädringen. I morse skurade jag badrummet och gjorde i ordning fint. Köket är också klart. I kväll ska vi skruva isär skötbordet & montera ihop det igen inne på Jolines rum (det är för brett för att komma in) och i morgon ska vi sätta upp hyllor (äntligen!) och fixa det sista. Jag vill att allting ska bli klart nu.

I går kväll blev det sen middag, kl. halv 11 var vi klara med maten. Vi lagade två maträtter eftersom att A inte vill äta lax och jag vill äta fisk i bland. Andreas gjorde i ordning kycklingfile till sig. Efter maten orkade vi inte dippa några morötter så vi gick och lade oss i stället. I morse var det grötpremiär för Joline. Hon fick smaka pyttelite men hon fattade inte riktigt tekniken. Hon smaskade i allafall och tyckte att det var gott. Vi ska ge henne lite gröt på morgonen och lite potatis mitt på dagen till att börja med.

I kväll ska vi kolla på film och svulla! Jag har lånat "säg att du älskar mig" av Nicole.

JOLINE ÄR 4 MÅNADER I DAG!


Grattis lilla stumpan, fyra månader i dag.. Jag blir som vanligt nostalgisk & börjar tänka tillbaka på vad vi gjorde vid den här tidpunkten för fyra månader sedan. Jag blir varm i hela kroppen och hjärtat fylls av kärlek. Den 2/1 var den ondaste dagen i mitt liv, den fysiskt smärtsammaste dagen men också den allra lyckligaste. 

I dag har jag shoppat. Skinnjacka, solglasögon & vita jeans. Jag var på väg att köpa ett par knickersjeans och en klänning också men det var inte rätt dag för det. I morse var nämligen balsamet slut och jag kunde inte duscha. Mitt hår är riktigt fett och äckligt. Nu är jag på väg till solariumet, äntligen! I alla tidigare inlägg när jag skrivit att jag ska och sola har det inte blivit av. Men nu är jag hemma hos mamma en snabbis och ska snart bege mig i väg. Lilla Joline är hemma hos pappsen och busar. Innan jag gick busade jag med henne som en tok, gjorde massa kontiga ljud & läten men Joline tyckte att det var superskojigt och skrattade hela tiden.

I dag har hon fått smaka på lite potatis, typ 2 teskedar. Hon tyckte om det, smaskade & öppnade munnen självmant. Det var kul att se att hon reagerade så bra. Vi ville ju att hon skulle ta eget initiativ och det gjorde hon verkligen, när vi kom med skeden öppnade hon munnen och smaskade på purén. Så gullig!

Hon har fått en klänning från gammelmormor som var jättefin, i 4månaderdags present! Utav mormor fick hon en fin, vit midsommarklänning och en lila solhatt. Det är någon som är lite bortskämd tror jag.

Det är många som frågar om min mejl, nu skriver jag den här och så får ni mejla mig:
[email protected]



Lite bilder från kvällen



Nu är kl. 01:07 & det betyder att jag inte har varit uppe så här sent frivilligt på väldigt länge. Både jag och A är antagligen väldigt trötta i morgon men det får det väl vara värt. Vi har haft det jättemysigt. Jag & Josie ballade ur ett par gånger och hamnade i en tokskrattande hög på golvet. Vi filmade varandra när vi gjorde fula grimaser och jag körde klassikern Gollum. Haha! En riktigt tokig kväll med andra ord. Joline & Jimena ligger och sover så skönt, vi ska väl börja tänka på refrängen snart & vandra hem.

.. Och självklart några bilder :)

image438
image439
image440
image441
image442

RSS 2.0