Tredje inlägget för dagen


Joline ligger och sover, jag är kvar hemma hos mormor. Har pluggat en hel del och känner mig lättad över att plugghögen minskat betydligt i storlek. Nu ska jag klicka mig till Nora Kommuns hemsida och kolla hur länge simhallen är öppen, jag vill och simma i kväll. Har bestämt att jag ska göra det två dagar i veckan, minst. 

Vi ska snart traska hemåt och i kväll blir det promenix med Josefine och Jimena. Förövrigt hänger det tvätt i absolut hela lägenheten som jag måste ta reda på. Perfektionen förvandlas till svinstia på bara några timmar hemma hos oss. Så jag måste plocka lite ikväll med.

En glad solstråle provsitter gåstolen. Hon är ju för liten för den än men hon tycker att det är kul att sitta där och busa med mig korta stunder. I går puttade jag gåstolen framför mig och kröp sedan efter den på alla fyra och lät "AHHuuuuuuuughhhhhhhhhhhh" Joline vände sig om och sprattlade och skrattade, precis som om hon ville ta sig framåt. Det är så kul att leka med henne nu när jag får respons.

image452

Kommentarer
Postat av: Anonym

blir det några kort på lägenheten? kram

2008-05-06 @ 18:46:03
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Oj så stor hon har blivit ; D Söt tjejen.

2008-05-06 @ 20:29:16
URL: http://FreijasMamma.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej! Jag tankte bara tipsa om en sak; med bilderna. Nar du marker dem sa ar det battre att vattenstampla (photoshop) an san dar liten vanlig text, for det ar ganska enkelt att kopiera bilden och bara klippa bort texten. Om du vattenstamplar kan du marka Jolines ansikte utan att det forstor bilden. Jag vet forstas inte om det behovs, men din blogg verkar vara ganska stor och det ar ju alltid skont med en extra sakerhet pa just barnbilder :)

2008-05-06 @ 23:17:50
Postat av: Cassandra

Hej jag fick ett tips om att du kanke vet.
Guldiga leggings, som glänser typ, vet du vart man köper dom, har sätt dom någon stans med vet inte vart och nu hittar jag dom inte :P hehehe

2008-05-07 @ 05:20:08
URL: http://weareyoungparents.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0