Tack för värmen!


..
... Tack alla underbara vädergudar för det otroliga vädret!  ¨

Jag tror på ljusterapi. Jag tror på värmen, solen, grönskan och ljuset som en form av terapi. Jag älskar sommaren och alla vackra färger, musiken, stämningen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag är absolut ingen vintermänniska utan föredrar sommaren starkt. Det är så underbart med lite sol, äntligen och jag känner hur jag får ny
energi på en gång och massvis med spontanitet, dans och sprallighet i kroppen :-)

Joline och jag har lekt i lekparken idag och kört med gräsklipparen fram och tillbaka, det är prio ett för Joline just nu. Vi har även lyxat till det lite med en piggelin för Joline när det är lördag :-) Vi har haft en underbar dag. Ikväll ska jag tälta med bästa Josefine och mysa med sång och öppen brasa. Underbart!


Mitt nya, blonda JAG!






Första dagarna som blondin kände jag mig alldeles färglös och uttittad. Det
kändes ungefär som om jag hade en sjukdom och alla visste om det :] Väldigt
extremt kan man tycka, men jag har varit väldigt mörk i håret i ca 5 år och hade
glömt bort mig själv som blondin. Nu, efter ännu en slingning för naturligare
och lite ljusare färg, känns det som jag börjar "växa in" i min nya hårfärg. Nu
känns det sommrigt och fräsch och nytt :-)

Godisabstinens


Jag erkänner... jag är sockerberoende ;]

Just nu sitter jag vid ett runt bord på komvux, bredvid min bästa vän, som även hon sitter vid en laptop och pluggar. Jag har skrivit om feminismens historia hela dagen och var tvungen att ta en liten paus nu. Har svårt att koncentrera mig efter en hel dag av full fokus och nu längtar jag mest efter en stor godispåse eller fet pizza! :-)

Idag är det onsdag vilket betyder att Joline är hos pappsen. Jag och Josefine är barnlediga och vi får se vad vi hittar på för något. Vi har ju som sagt pluggat hela dagen och ska nog ägna en del utav kvällen till plugg också, men samtidigt ska jag försöka ta en liten andningspaus och återhämta mig lite.. eller oss. Min fina vän ♥



Right now..

And now I've said to much..







Ännu en långdag med plugg på komvux. :-)

01:29

Godnatt, kanske jag borde skriva, som sitter uppe vid den här tiden. Jag somnade när jag nattade Joline, eftersom att hon blivit lite krånglig med nattningen tar det tid på kvällarna och när jag ligger bredvid henne kan jag omöjligt hålla mig vaken. Har massvis med plugg att göra och när jag vaknade nyss fick jag panik över att jag "slösat" bort så många timmar på att sova, i stället för att plugga så jag bestämde mig för att gå upp och plugga nu inatt när jag är pigg. Jag ska skriva en uppgift till sam B som handlar om Globaliseringen till att börja med, sedan får vi se vad jag hinner med innan Joline vaknar i morgonbitti. :-) Jag håller på att koka varmt te och laddar med choklad! Godnatt darlings!


Nu bär det iväg hemåt.

Nu ska jag och Joline bege oss hem, efter en heldag hos mamma. Vi har varit i lekparken och ätit piggelin :-) Söndagslyx för Joline som sällan får smaka något sött, samt legat och glassat i solen medan Joline klippte
gräsmattan och lät "brum brum". Det soliga och fina vädret har gått över i mörk himmel och blåst. Jollis har
sovit massvis idag på dagen, så det återstår att se hur tidigt hon vill lägga sig i kväll. Jag behöver många plugg
timmar till godo, så jag hoppas att kvällen blir smidig utan krångel. Ha en underbar söndagkväll fina vänner!!!


Älskade barn.



Joline i magen. Vecka 35+5.



Nyfödd & alldeles ljuvlig.



En månad.



Två månader.



Tre månader.



Fyra månader.



Fem månader.

 

Sex månader.



Sju månader.



Åtta månader.



Nio månader.



Tio månader.



Elva månader.



Tolv månader.



Söndagmorgon kl; 07:30



Joline äter äpple och skriker "mammaaaaaaaaaaaa" ♥

I dag ska vi träffa Josefine & Jimena igen, efter att ha varit på olika ställen under helgen. Vi saknar dem! Joline & Jimena har börjat leka jättebra ihop nu, det känns som att de är på ungefär samma nivå, så de kan ha kul ihop. För två veckor sedan var Joline alldeles för mesig och gnällig. Hon satte sig bara ner och grät efter mig. Nu är hon tuffare men har börjat slåss och dra Jimena i håret, så det får jag försöka stoppa. I fredags hade vi "disco" i vardagsrummet och då härmade de varandras danser och pussades och kramades hela tiden. De fick även sitta och äta vid sitt lilla bord vid lunchen. De hittar på bus tillsammans och följer i varandras fotspår. :-) Underbara ungar!





Wish I could keep you much longer


I dag har vi varit på dop. Jag fick tårar i ögonen när en släkting sjöng "Det vackraste" för den sången fyller mig med kärlek och beskriver så väl känslan av att älska. Det var lite kaos i kyrkan med alla barn och Jolines debut som åskådare i kyrkan, utan att själv vara mittpunkten. Det gick bra trots allt, för hon var glad och sjöng och dansade med i psalmerna. Man märker så väl på henne att hon älskar musik för när hon hör en melodi börjar hon dansa på en gång och hennes dansstil är så kanon. ;-)

Just nu sitter jag på stentrappan hos mamma och njuter av den sköna kvällen. Det är underbart väder och blå himmel. Jag ska sova här inatt för att ha tillgång till Internet, som vi ännu inte fått hemma. Dels behöver jag plugga, men det är också skönt att slippa känna sig så "instängd" när man kan sitta vid msn, facebook mm. 



En bild på Joline från hennes dop den 14/6 2008. ♥

Ful, värdelös mamma med hängtuttar!

"Du har hängtuttar", "Du är så otroligt ful", "Du är en värdelös mamma"

Nu har ni chansen att spy galla igen,
så dessa bilder är för er, anonyma;





Helg igen..


Nu har det blivit fredag igen och det är dags för ännu en helg. Idag är Joline hos Andreas och jag ska sova hos en killkompis, kolla på film & käka godis. Känns skönt att ta det lite lungt och ta igen mig lite efter en intensiv vecka med galet mycket plugg! ;-) Jag har varit väldigt effektiv och utnyttjat min lediga tid väl och jag är stolt över mig själv som hämtat mig från svackan.

Imorgon ska jag, Andreas & Joline på dop. Jolines minsting tjejkusin ska döpas. Det blir som vanligt kul att göra någonting "hela familjen" igen och träffa all släkt på Andreas sida, för det var längesedan nu. Imorgon kväll ska Joline vara hos mig igen och då ska vi ha myskväll hemma med Josefine & Jimena. Jag ska även sätta fart och plugga då igen så jag passar på att ta igen mig ikväll. Jag har två stora arbeten kvar nu, fast jag har börjat på båda. Högen har åtminstonde minskat betydligt..





Några roliga bilder på Joline, tagna med Andreas mobil;

Numera blond ;)

Jag har inga bättre bilder än dessa två, men jag ville i allafall visa att jag nu
blivit blond efter mycket om och men.. ;)




Every rose has it's thorn


Igår lämnade jag tillbaka min nyckel till Andreas & det var väldigt känslosamt. Jag kramade om honom länge innan jag ville ge honom nyckeln, för det kändes så avslutat när jag gjorde det. Då tog "vi" och "vårt" slut på riktigt. Det är alltid känslosamt att vara i den gamla lägenheten, för där började vi resan som en familj tillsammans med Joline. Det var vår första lägenhet och vi inredde den tillsammans, levde där tillsammans och planerade en framtid tillsammans. Nu är det så tomt och kalt där och det känns inte som hemma, men jag har så många minnen därifrån. Ångest. Gränslös lycka. Tårar. Ljuvliga bebis Joline. Det var där vi firade vår första jul tillsammans med Joline och hennes ettårsdag. Det hade inte varit lika känslosamt om vi hade flyttat därifrån tillsammans, för då hade vi lämnat för någonting nytt, men nu är han kvar i det som var vårt.

.. samtidigt är det en lättnad att stänga dörren och gå.

Alla som separerat med barn kan nog identifiera sig med dessa känslor. Det gör ont när kärnan spricker och det gör ont när en person som står en nära förblir en gestalt i bakgrunden. Dock går de där ledsna och sorgsna känslorna över när det gått en stund, man landar lite, tar några djupa andetag och kommer på varför man ville därifrån och varför det faktiskt är omöjligt att leva tillsammans. Jag är nöjd med att leva ensam och vara ensamstående mamma, för jag mår bättre såhär, men samtidigt är det okej att sörja och våndas, för det är en del i allt som har med separationer att göra.



Joline & Andreas busar i sängen på ett hotellrum i Göteborg :-)

Pust, dags att köra igång!


Pust... nu sitter jag äntligen här på komvux, med datorn framför mig och böckerna i väskan, frukost i magen och känner mig väldigt redo för att plugga non stop till lunch. Det är så skönt att ha en hel, barnfri dag då jag endast kan fokusera på skolan. :-) Det är alltid fullspäckat och stressat schema men idag känns det lite lugnare. Nu ska jag sätta fart!



Nu ser ni att håret börjar bli lite ljusare! :-)

En bild från morgonen..



Lilla hjärtat är på väg till mormor ♥

Förvandlingen...



Klockan 4 på morgonen, när Joline precis vaknat!



Några timmar senare, redo för dagen!

JAG ÄLSKAR DIG

.. Jag älskar dig ♥








Sviken



"Jag är förövrigt väldigt ledsen och uppgiven idag. Jag känner mig sviken och sårad. Trampad och spottad på. Jag har ställt upp och gjort allt för dig, funnits där och varit förstående medan du gång på gång sätter dig själv framför oss och du är den mest egoistiska personen jag någonsin mött. Jag kan inte respektera dig.. "



Saturday again.. ;)

Joline var en riktig busunge imorse och smög upp för att röja och göra hyss utan att väcka mamma. Hon brukar alltid ropa på mig eller gnälla och jag vaknar alltid av minsta lilla pip. Nu vaknade jag med massa hushållstillbehör i sängen och ett halvätet äpple mm.


Mormor hade fått begagnade barnkläder från sitt jobb, från en pojke och imorse började jag glatt att rota i påsen. Nu, när det snart är dags för dagis för Joline är det också aktuellt att hon får börja använda en del ärvat, som hon hittills inte gjort.  Och gissa hur kul det var med tuffa pojkkläder? Jag blev helt lyrisk och glad, eftersom att jag haft lite ryck på gröna kläder de senaste månaderna, så allt Joline har fått av mig och Andreas har varit grönt. I dag har hon på sig vita jeans och en superfin blå och vit randig tröja med gröna detaljer, hon är as cool !!! ;-) I love it...


Nu har vi verkligen en fungerande kommunikation med Joline. Hon visar tydligt vad hon vill ha eller inte vill och vi kan rätta oss efter det och ge respons, det är superskönt. Hon kom nyss och drog med mig till vattenkranen och pekade på skåpet där hennes pipmugg står. Hon har även visat mormor att hon har bajsat, och sprungit och hämtat korgen med blöjor och våtisar och pekat på dem. Så duktig!


 I kväll ska Joline sova hos Andreas och jag och Josefine är barnlediga, så vi har ordnat lite grillning hemma hos mig med några vänner så vi ska fixa mat idag och ha riktigt mysigt!


Engelska redovisning



 Vi pluggade till klockan 03:00 inatt & hade ett flertal sockerchocker för att
hålla oss vakna. Jag somnade bla. på köksgolvet under en stor, lila filt ;-]
I dag har vi redovisning i Engelska B. Önska oss lycka till!!!






En liten tjuvkik i min dagbok..


"Du är så långt borta nu... jag har så svårt att känna dig, älskling. Jag kan inte drömma mig bort till vår underbara, magiska och dyrbara plats. Jag blundar så hårt jag kan och försöker att nå den där känslan av att allting är evigt. Känslan av att kärleken är störst och mäktigast, men jag kan inte finna den längre. Jag behöver din hud och din lukt ikväll. Jag behöver suktande läppar och jag behöver att du vill ha mig. Jag behöver att du tar mig. Jag vill att du älskar med mig tills isen som finns mellan oss smälter. Älska med mig tills vår luft är förenad. Älska med mig tills jag ger upp och gråter. Älska med mig tills jag skriker att jag älskar dig högst av allt. Älskling, älska mig tills mitt hjärta brister och älska med mig tills du älskat mig sönder och samman. Älska mer.. " Den 12 maj 2009



Inte utan min dotter





Inte utan min dotter.




Fröken svår & fröken svår ;)


Jag finns här för dig.

 

 


Extremt lite sömn i 1,5 år.

När jag ser tillbaka på det 1,5 året som gått sedan Joline föddes undrar jag på allvar hur jag överlevde utan att få ordentligt psykbryt. Jag har under perioder levt på i princip ingen sömn alls, men ändå tagit hand om Joline hela dagarna, skött allting i hemmet och pluggat på IV/KOMVUX 100 %. När man är mitt uppe i "det" är målet att överleva.
I efterhand förstår jag inte hur jag orkade. Hur gör man?

När jag var gravid läste jag så fint om det lilla spädbarnet i böcker och tidningar och att en liten, väldoftande och ljuvlig bebis bara "sover, äter och bajsar" och att de mest sover och sover och sover..

.. Så föddes vår underbara, väldoftande och ljuvliga bebis, Joline. Hon sov aldrig. Vi kom från förlossningen till BB med en sovande bebis sedan sov hon i princip ingenting på 2,5 månad. På BB fick vi promenera fram och tillbaka med en panikskrikande bebis och väl hemma fick hon kolik och hade totalt vänt på dygnets timmar. Ca. klockan 17:00 på eftermiddagen började Joline att skrika och sedan skrek hon till ca. 05:00 på morgonen. På dagarna åt hon. Hon åt flera gånger i timmen. Hon åt hela, hela tiden och om hon somnade en stund så var det när hon åt och tog jag bort bröstet vaknade hon igen. Jag borstade inte tänderna på 6 veckor och jag hade alltid en bebis på armen när jag kissade och bajsade, för hon var mitt plåster. När jag var där, mitt i all kolik och allt skrik i kombination med noll sömn kändes det lungt. Jag tyckte inte att det var någon fara alls. Joline skrek men jag var nykär och förälskad i min underbara bebis, så det gjorde inte så mycket. Det är efteråt, när jag ser ett kritvitt spöke med röda ögon på kort och tänker tillbaka eller får det berättat för mig som jag inser att det är otroligt hur man överlever.

Kämpa på alla sömnlösa mammor & pappor, ni överlever!

Sunshine


I dag är jag stolt över mig själv. I går pluggade jag hela kvällen och var enormt effektiv. Det känns så skönt idag att kämparglöden är tillbaka och känslan att "ja, jag klarar det.." har återvänt. Jag satt ihopkrupen på en köksstol med mysbelysning och stor, varm, lila filt igår och skrev i princip klart min del utav vårt gemensamma psykologiarbete. :-)

Joline härmar efter ljud och läten hela tiden. Hon har blivit jätteduktig på att prata och förstå, så hon lär sig nya ord varje dag. Hon kan ropa efter Jimena och det är hur gulligt som helst. När vi gick hem från dagis här om dagen så sprang Jimena före och då ropade jag på henne att vänta och några sekunder senare hakade Joline på "iiiiimenaaaaaaaa". Hon ropar även min lillasyster Amelias namn och hennes vän Katja. Hon kan säga "TAGGA" och börjar dansa i samband med att hon hör ordet. Sjunger jag på en sång med ett visst tonläge eller melodi kan hon ganska snabbt göra någonting liknande.

De senaste veckorna har varit minst sagt intensiva då Joline kommit in i någon mildrare variant av trotsåldern. När jag säger åt henne eller när hon inte får som hon vill kastar hon sig på golvet och skriker rakt ut och gråter krokodiltårar och hulkar efter "maamaaaa". Hennes "utbrott" kan variera i längd, men hon är ofta enormt envis. Jag har känt mig som en värdelös mamma eftersom att allting har varit gnälligt och fel. Vad vi än har hittat på har det bara varit gnäll och protest och mycket gråt. Hon vill helst bli buren av mig hela tiden eller att jag ska sitta vid henne. Joline har alltid varit väldigt mammig, men nu har det kommit tillbaka extrremt mycket igen. Jag undrar verkligen hur det kommer gå när vi ska lämna henne på dagis i augusti. Jag tror att Joline kommer spilla tusentals med tårar innan hon vänjer sig ordentligt och hon kommer bli så ledsen när jag ska lämna henne. Det kommer bli en riktig pers för både mig och Joline att klara att vara ifrån varandra så mycket, men självklart vänjer man sig. För Joline kommer det att vara katastrof när alla andra barn ska rycka och ta i saker hon leker med eller kasta dockorna i dockvrån. Man märker det tydligt när Joline och Jimena leker, att Joline är mycket mer ego och van vid att alltid leka ostört. När Jimena rycker tag i någon sak rycker inte Joline tillbaka, utan hon sätter sig ner på rumpan och gråter så att underläppen skakar och ropar på mamma. Mitt barn är en riktig mammagris. :-)

Vi har ansökt om dagis från 1 augusti.
Vilka är era erfarenheter av dagis?

Väntar..

Var har du köpt din fina klänning? (Den bruna i ett tidigare inlägg)
Klänningen är köpt på Gina Tricot för ca. ett år sedan.

Jag och Josefine sitter i skolan och väntar på att vår psykologilektion ska börja. Just nu håller vi på med kapitlet som handlar om hälsa och ohälsa, det är jätteintressant. Vi har även passat på att skriva ut papper till vårt arbete i psykologi och nu återstår det bara att tagga och ladda inför vardagskvällarna den här veckan. We have a lot to do, men tyvärr har vi båda tappar lite motivation och "dippat" lite den senaste tiden. Denna vecka har jag dock fått tillbaka mitt pluggryck och legat i som sjutton. Nu ska jag dra med Josefine på samma visa ikväll, så att vi blir färdiga och kan lägga detta bakom oss. :-) När psykologilektionen är slut ska vi hämta Jollis hos mamma och sedan gå hem och laga köttbullar. Jag har ju redan upplyst er om vad vi sysslar med ikväll, men ni kan ju önska oss lycka till för säkerhetens skull..

Kram kram!

Örebro?


Jag tror att jag och Joline ska åka in till Örebro idag och gå till Unga mammor, för det var längesedan vi var där nu. Det är så kallt och ruggigt ute och jag är fortfarande lite förkyld så det blir ingen aktiv utomhuslek idag. Nu ska jag göra mig iordning och sedan ska vi äta frukost. Hörs senare! ;-)



Känsliga tittare varnas..

.. för denna diarée som Joline bajsade imorse.

Min måndagsmorgon började med att Joline bajsade ner sin pyjamas med världens äckligaste bajs. Och min tröja, mina byxor, två handdukar samt Joline själv var fulla av illaluktande diarée. Det fick bli dusch och nu finns det ännu mer tvätt som väntar därhemma. Härligt, härligt! Hoppas er morgon startade bättre än så. Kram på er alla goa frukostätare!




And I love you until the day I die.







Grilla idag :)


I morse tog jag och Josefine en långpromenad utan barn och då skrev jag ett sms till min kära mormor och frågade om hon ville bjuda oss på middag idag och fick då tillbaka "Grillning klockan 15:00 - 15:30, för de som vill!" så strax ska vi dit och äta god grillad mat och njuta av att sitta ner en stund. Ikväll blir det plugg inför psykologiprov i morgon och kanske en påse godis om jag får bestämma. Självklart iklädd den svarta velourdressen..

Josefine ♥ Jasmine
Min bästa vän



Och världens underbaraste ungar ♥





MamaMarlie & jag har mensvärk!!!


Jag sitter just nu hemma hos min fina vän Anton tillsammans med en massa grabbar. De kollar på någon annorlunda "reaggefilm" och jag sitter här vid datorn och pratar lite med Mamamarlie på msn. Vi kom fram till att vi båda har en riktigt jävlig mensvärk denna lördagkväll och vi tycker det liknar skit!

".. och det enda jag har er alvedonsupp till Jamila, och jag vet inte om jag är riktigt SÅ desperat.. "

Citat av MamaMarlie angående en alvedon för att lindra mensvärken.

Kram från två MAMMOR MED MENS = farliga.

Nya skor



Dessa skor fick Joline idag:

Jävla skit väder!!!


Det här hemska vädret kan verkligen ingen hjälpa. :/ Vi har suttit inne hela dagen och Joline har varit rastlös och gnällig och arg. Det finns inte tillräckligt att göra inomhus en hel dag för att hon ska vara nöjd och jag känner mig inte så kreativ när det ständigt regnar. Jag vet att jag är negativ som hatar och gnäller över regn i några dagar, men nu har det varit kallt och slask och vinter i hur många månader som helst och jag är så trött på det att jag vill spy galla över någonting. Som tur är har jag denna blogg att spy lite i och nu känns det en gnutta bättre när jag fått gnälla till max. Thanks..

Just nu, i skrivande stund, sitter jag och Joline vid mammas köksbord. Joline äter pytt i panna med stekt ägg. Mums filibabba tycker hon! :-) Till middag igår lagade jag pannkakor åt Jimena och Jollis och de fick till och med grädde och sylt till, men Joline, som är ett annorlunda litet barn, tycker inte om pannkakor. Vilket barn tycker inte om pannkakor, med sylt och grädde? Inte Joline iallafall. Hennes favvorätter är ofta med lax, det gillas!

I kväll hade vi funderingar på att sova hos mormor, för att få lite sällskap och tillgång till tv-kanaler och internet, som jag saknar i min lägenhet. ;-) Dock är klockan halv 6 nu och det är uppehåll ute (JIPPI!) kanske vi går hem och sover hemma istället. Hur som helst så har jag berg med plugg att göra, så jag sitter inte sysslolös..


KRAM PÅ ER!!!


;-)


Nyvaken älskling i mammas famn.





Jag har fått massvis med blogginspiration efter mitt lilla uppehåll, så nu får ni hänga
med på alla uppdateringar :] Missa inte!

Godmorgon


Godmorgon!

Joline har precis fått provåka sin nya barnvagn i vardagsrummet och hon skrattade hela tiden. Hon sitter på ett helt annat sätt i denna och den är så smidig och fin. Jag är supernöjd! Nu ska vi äta frukost och sedan ska vi på promenad med Josefine & Jimena. Det ska bli så skönt att slippa skriket och bråket över att Joline inte ser framåt. Den senaste månaden har hon hängt ut över kanten på vår vagn och klättrat och gnällt, så de senaste dagarna har jag varit ett nervvrak inför varje promenad och jag och Josefine har bytt vagnar. I dag kanske det går bättre! Nu har vi även skötväska, åkpåse och parasoll i samma märke och färg. Igår ringde den en tjej som var intresserad av vår nuvarande vagn så förhoppningsvis får jag den såld idag.

Ikväll ska Joline sova hos Andreas och jag ska plugga hela kvällen. Känner mig mycket piggare och friskare idag, så nu är jag på fötter igen. :-) Just nu ligger Joline och myser i soffan och kollar på Nalle Puh, så jag ska gå dit och lägga mig där med henne och mysa en stund innan hysterin är ett faktum. Vi hörs senare.



En ny barnvagn


I dag har vi köpt en Firstwheels City Elite till älskade Joline












Sjuk och liknar ingenting annat än ett vrak.



Jag orkar inte resa mig från soffan. Det är omöjligt. Ska snart hämta Joline som
är hos sin gammelmormor ett par timmar idag så jag fick chansen att vila. Jag har
feber, hosta, förkylning och galet onda kramper i magen. Jag vet inte varför detta
måste slå till nu? Jag måste till biblioteket och låna böcker och Folke Bernadotte
och Fittstim, för att få lite inspiration och girlpower.

Jag vill bara gråta miljontals tårar och ge upp. Jag vill bara stänga av tiden och
vila ett tag. Det har varit så mycket att fokusera på och jag har inte sovit ordentligt
på 1,5 år. Jag gör mitt bästa, men känner aldrig någonsin att jag räcker till. Jag
vet att det är en svacka och en fas, som jag hämtar mig ur, men det känns inte
som att jag hinner fylla på någon energi. Jag vill vara sjuk, dricka te och vila, men
jag kan inte göra det. Det finns inte tid. Inte möjlighet. Och jag är så trött...

Kämpa på alla vackra!!!

Joline



Du är lite snyggare och bättre än alla andra ;)

Pics




Här sitter jag, utanför min lägenhet och njuter av kvällssolen! :-)

Hej igen!


Sorry för mitt långa uppehåll här på bloggen, utan förvarning till er, bästa läsare. De senaste veckorna har varit så otroligt händelserika och turbulenta, på gott och ont. Jag ska nu försöka axla titeln ensamstående småbarnsmamma. Jag har hur mycket som helst att göra i skolan och ett hem som ska gå runt och en ettochetthalvtåring som vill ha all uppmärksamhet och som fått en vilja av stål och hamnat i trotsåldern. Det är så mycket som ska fixas hela tiden. Saker går sönder. Skor blir för små, tandläkarbesök, storhandling och mycket mer. Det är alltid en lång lista och det kändes som om jag gav upp för ett tag sedan, jag kapitulerade inför alla nya skor och alla sjärnmejslar och alla bullar som jag borde ha bakat. Jag gav inte upp att vara Jolines mamma, men skolan hamnade på efterkälken och jag kände hur marken gungade. Marken gungar fortfarande, men jag är medveten nu och ska återfå kontrollen.

Jag har tagit bort de elaka kommentarer som kommit hit på bloggen, för att jag helt enkelt känner att jag inte är värd dem. Jag vägrar tycka att jag är dålig för de saker som ni anonyma påpekat. Jag tänker inte modifiera bloggen, men jag ber er anonyma att sluta skriva elaka saker, för jag vägrar ta åt mig, så det är totalt slöseri med er tid. Tack!

All kärlek ♥

RSS 2.0