Det lönar sig



I dag hade jag betygsnack med svenskaläraren P, fick reda på att jag får mvg, vilket iochförsig var ganska väntat men ändå kul att få konstaterat. Jag älskar svenska och tycker att det är jättekul att tala och skriva. I höst drar jag i gång med Historia A, samhällskunskap A, svenska B, Engelska B och några 50 poängs kurser. Längtar redan tills jag får börja med SO-ämnen igen.

I söndags var jag, mamma, A och Joline på Eskilstuna djurpark. Vi firade min gammelmormor Viola som fyllde 90 år också. Det var trevligt på djurparken men tyvärr så regnade det hela tiden och det var ju inte högsäsong så alla djuren var inte ute. Joline blev ammad vid den vita tigern och bytt på inne vid ormarna. Några ödlor där tyckte att vi var jätteintressanta och Joline gillade dem jättemycket. Hon kladdade med sina, små och knubbiga fingrar på glaser och ville äta på dem, precis som på allt annat.

I går (måndag) var vi på unga mammor. Promenerade länge med Anna & Nattalie och derar små bebbar. Det var riktigt trevligt. Synd med vädret bara, det var kallt och blåsigt. Vi gick genom stadsparken och där är det så somrigt och fint, jag hade med mig filt men hade på mig för lite kläder för att det skulle vara skönt att sitta stilla. På kvällen skulle jag iväg och simma med Nicole, vi gick hela vägen till simhallen och tjatade om hur skönt det skulle bli att simma och basta och.. STÄNGT! Öppet mellan 13:00-14:00. Visst, vad bra, vilka har tid att simma då?

I dag ska jag träffa Josie och Jimmot! Och ikväll ska jag springa.

Kommentarer
Postat av: ung mamma

när börjar joline på dagis? grattis till MVG kram

2008-05-20 @ 15:05:32
URL: http://stoltmamii.blogg.se
Postat av: Leas mamma Sandra

haha utanför djurparken i Eskilstuna gick jag runt med värkar, haha fast då var det ju inte öppet, men kommer ihåg det så väl. :)

2008-05-20 @ 15:32:37
URL: http://leasmamma.blogg.se
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Hej : ) Skulle jag svara på några frågor där angående ditt skolarbete?

2008-05-20 @ 18:29:49
URL: http://FreijasMamma.blogg.se
Postat av: jessica

hej ! jag skulle bara vilja säga att jag har följt din blogg sens innan du fick Joline och jag älskar din blogg. Jag tycker att du verkar vara en jätte bra mamma och jag tycker det är mycket bättre att föräldrar gör sin egen mat till sina barn, eftersom att det är så mycket konstgjorda ämnen i den färdig köpta maten. Vill säga att du har en jätte söt och charmig dotter. Kram från en som läser din blogg dagligen:)

2008-05-20 @ 20:47:38
Postat av: Laacy

hej :)
funkade svaren bra till ditt sdkolarbete

2008-05-21 @ 01:13:19
URL: http://mami89.blogg.se
Postat av: Anonym

Ett MVG. Grattis! Men snälla, remember, "iochförsig" är inte ett enda ord, och det heter svensklärare och inte "svenskalärare". Så, då var det ur världen. Annars är du för övrigt bäst och keep up med ditt roliga bloggande!

2008-05-21 @ 17:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0