Flashdance

Jag och Josefine skulle ha myskväll i lördags och titta på Flashdance. Vi laddade med grillchips och Marabou, och gosade ner oss under varsin filt i soffan. Två chips senare, dansade URSNYGGA Jennifer Beals in på skyhöga klackar och med världens ballaste sexpack. Vi tittade på varandra, nästan skuldmedvetet och chipsen smakade inte lika gott längre. Fett och Flashdance var ingen bra kombination, tydligen.

MEN, vilken jävla kick off det var för oss. Vi fick panik och satte på "Maniac" på högsta volym och började träna situps, kissande hunden och upphopp som galningar i vardagsrummet. Jag kände verkligen att "Nej, nu räcker det men den här osunda livsstilen". Det här handlar inte om att jag vill vara pinnsmal, utan att jag vill vara vältränad. Innan jag fick barn tränade jag basket, friidrott, dans och löpning - jag hade bra kondition och orkade mycket. Nu, nu flåsar jag om jag går upp för trapporna till jobbet. Det känns inte okej.

Sedan i lördags (ja, det är inte så många dagar än) har vi gått powewalks på lunchen på jobbet. Det kommer vi att fortsätta göra, varje, oavsett väder. Vi tränar varje kväll - tex, igår gjorde vi 100 situps och 100 kissande hunden. Vi äter nyttigt också! Och jag känner mig första gången på länge så sjukt taggad att träna. Så om ni vill hitta motivationen igen, hyr eller ladda ner Flashdance med helt otroliga Jennifer Beals och känn hur ni blir taggade igen.


Kommentarer
Postat av: Marie

Kanske borde se den där filmen, den verkar ha gett bra effekt, haha!

2010-09-14 @ 11:39:59
URL: http://iholland.blogg.se/
Postat av: Karin blogg.se

Hej!

Jag arbetar som redaktör på blogg.se och försöker nå dig angående ett kampanjsamarbete på din mail du angett på dina inställningar. Tyvärr studsar mitt mail hela tiden tillbaka. Vore tacksom om du kunde skicka iväg ett mail till mig på [email protected] när du ser detta så mailar jag över mer information! Tack på förhand!

Med vänlig hälsning

Karin, blogg.se

2010-09-15 @ 10:15:11
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Linda K.E

Haha! :D

vad roligt det måste sett ut.



Jag skulle också behöva en såndär kick.

Fasen, efter två kids är man inte så kaxig längre i sin kroppshydda. Inspirera mig också! ha.

2010-09-15 @ 11:12:53
URL: http://cummis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0