Tvättstugan.

Jag har tvättat hela morgonen. FY och HELVETE vad tvätt. Jag har samlat på mig flera tvättkorgar de senaste veckorna, för det är så svårt att få ihop det med tvättider när jag jobbar de tider jag gör, och så är tvättstugan alltid fullbokad också. Idag hade jag bokat två dubbla tider så äntligen (!) fick jag tvätta tvätten. Men när jag kom ner i morse var det någon som suddat ut mitt namn och skrivit dit sitt eget, jag bytte ut det igen men när jag kom ner nästa gång hade det hänt igen. Vad fan är problemet? Så jag fick ta dispyten face-to-face med kvinnan.

Snart ska vi gå och träffa My och Noomi. Älsklingar ♥


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej! Spana gärna in min blogg http://wordsbyme.se

Där hittar du en rykande färsk TÄVLING, modekollage och annat skoj!

Välkommen!

2010-10-24 @ 15:19:28
URL: http://wordsbyme.se
Postat av: Jessica

Sådär var det någon som gjorde i vår förra tvättstuga. Jag började ta med mig bläckpenna ner när jag skulle boka tid så att man inte kunde sudda bort det :P

2010-10-24 @ 22:24:43
URL: http://jayde.blogg.se/
Postat av: Linnea

Kan det vara just för att du hade bokat dubbla tider och hon inte tyckte att man kan göra så kanske? Det är ju en fördel man kan unna sig när man bokar "för hand". I de flesta tvättstugor har man ju ett litet lås som man fäster på en tavla eller så bokar man digitalt och då har man bara möjlighet att boka en tid åt gången. Det är visserligen ganska rättvist, men har man, som du, svårt att hitta en tid då man kan så är det ju skönt att kunna boka upp tider för flera veckor framåt medan de är lediga. Men det retar ju alltid någon förstås :( Jag känner mig väldigt lycklig som har egen tvättmaskin!

2010-11-01 @ 12:08:27
URL: http://mammacaruso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0