Mysiga unge.


Så mysigt. Jag sov bredvid Joline inatt och vi vaknade samtidigt av väckarklockan. Jag frågade henne om jag fick en Kram men då tittade hon på mig och svarade "Men mamma, du har redan fått en kram. När du sov, kramade jag dig utan att du märkte något." Så otroligt gullig. Ibland säger hon så vuxna saker, att jag blir fruktansvärt imponerad. Hon är så klok. Så unik. Så fruktansvärt vacker.


Kommentarer
Postat av: Felicia

Hej Jasmine!



För några veckor sedan skrev ja en komentar här till dig som du svarade på i ett inlägg. I lördags kom min finaste gåva, en underbar son, nästan 4 veckor för tidigt men med sina 2793 gram och 46 cm är han en fullt frisk pojke.



Jag vill bara tacka dig för ditt underbara svar, du hade så rätt, nu när han ligger här hos mig, med sina 10 små fingrar och 10 små tår bleknar allt annat. 5 timmar tog förlossningen från första värken tills det han var ute, otroligt snabbt för en förstföderska enlig barnmorskan jag hade. Detta gjorde dock att jag sprak en hel del men du hade rätt, alla "problem" bleknar när han ligger här. Som första dagarna grät jag varje gång jag skulle gå på toaletten och undrade vad fan jag hade gett mig in på, men så tittade jag på han och förstod att det var värt varenda värk, varenda stygn, allt och jag skulle göra det 10 gånger igen om det skulle krävas för att få ha honom här hos mig...Tack för att du fick mig att tro på mig själv, tack underbara du!



Kramar

2010-10-26 @ 22:59:04
Postat av: Anonym

men gud vad mysigt! vad gulligt att hon kom ihåg det och berättade det för dig efteråt. så vuxet! :)



2010-10-27 @ 19:08:32
Postat av: ParfymeraMera UF

Hej vi är fyra tjejer som går sista året på gymnasiet och har fått chansen att starta, driva och avveckla ett UF-företag under ett år!



Vi kommer att sälja en liten, mini parfymflaska som du via två enkla steg fyller på med din favoritdoft. Perfekt när du inte vill ta med din ömtåliga parfymflaska eller när din parfymflaska faktiskt inte får plats i en liten väska när du ska ut på fest. Vår produkt kan du ta med ÖVERALLT!



Kanske något du är intresserad av? Eller varför inte födelsedagspresent eller julklapp till någon? Skicka en intresseanmälan i vårt kontaktformulär som du hittar i sidomenyn på bloggen så meddelar vi dig när försäljningen snart drar igång!



Hoppas du vill hjälpa oss att bli lite större och följa vårt UF-år via bloglovin!



Med vänliga hälsningar,

ParfymeraMera UF

2010-10-27 @ 19:53:35
URL: http://parfymeramera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0