Vad ska vi hitta på i sommar?

Jag har semester hela juli, så då ska jag försöka planera in så mycket roligt för mig och Joline som möjligt. Jag och My är lite sugna på en äkta svensson husvagnsemester. Vore inte det bara för mysigt? Jag har redan målat upp den där fina, idylliska bilden i mitt huvud. Vi stannar vid en mysig liten sjö, alldeles ensamma och dukar fram långbord av grillat, kalla såser och äppelcider. Joline springer runt och kastar stenar i vattnet, samlar myror i små burkar.. och My, med världens sötaste bebismage, kommer att ligga i en solstol och bara be om att få bli svalkad. Jag ska servera henne jordgubbar och smörja Joline med solskräm.. Ja, som ni hör så har jag den här bilden väldigt klar för mig. Detta kommer alltså att vara vår "SOMMARTURNÉ 2010".

Dessutom kommer jag och Andreas att göra en gemensam minisemester tillsammans med Joline. Det kommer förmodligen att bli Astrid Lindgren värld, Kolmården eller liknande. Har inte planerat det riktigt ännu. Har ni några roliga förslag? Det är viktigt för oss att hon får de här "kärnfamiljegrejerna" i sitt bagage, så att hon har en röd tråd att se tillbaka på, då det alltid var bara vi tre.

Ska annars passa på att njuta av SOLEN, om vi får någon, eftersom att jag jobbar 13-21 alla vardagar både i juni och augusti. Då kommer jag inte att få många soltimmar, så det ska jag verkligen ta till vara på. Vill grilla massvis. Bada massvis. Och träffa fina vänner som jag annars har svårt att hinna med. Självklart vill jag även spendera massvis av lek och kvalitetstid med Joline, Josefine och Jimena. Jag tänker mig en helg i mormor & morfars sommarstuga med barnpool, massa isglass och sköna mamakvällar.

Den här sommaren kommer att vara Mys sista "ensamma" sommar, innan hennes lilla bebis kommer. Jag tycker att det är helt FAB att få följa hennes graviditet på så nära håll och vara en del utav hennes största resa. Det kommer att bli en underbar höst också, eftersom att lilla miraklet kommer att födas då... ♥

VACKRA LÄSARE, VAD HAR NI FÖR SOMMARPLANER? TIPS?

Kommentarer
Postat av: Janette

Jag har inte riktigt bestämt denna sommar! Men blir i alla fall någon vecka i Norrland, sen kanske även över till Norge, och säkert nån dag på stranden i varberg :)

2010-05-19 @ 09:38:09
URL: http://litefresh.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det låter som en härlig sommar ni ska ha. Själva har vi bokat en stuga i tre nätter i Västervik på Lysingbadet i juli där ska vi bada, sola, shoppa och spela minigolf och bara njuta av sommaren.



Vi har även en resa inplanerad tillsammans med SSU (Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbud) första veckan i augusti då det är valläger i Strömstad. Där ska vi sova i tält, diskutera poitik, titta på uppträdanden, shoppa, äta glass, sola, bada m.m



Det blir även mindre saker här hemma med mycket bad, glass och lek på trädgården. Troligtvis en tripp till Kolmårdens djurpark eller något annat mindre här hemma i Norrköpings området.



Blir eventuellt något mer, men så långt har vi kommit i planerna just nu.

2010-05-19 @ 09:46:25
URL: http://mammasvardag.blogg.se/
Postat av: Michaela

Har My ingen pojkvän (pappa till barnet) som är närvarande?

Tufft isf..men hon har ju världens bästa stöd i dig! Vilket team ni kommer bli alla fya :)

2010-05-19 @ 17:45:47
Postat av: Carina Sune

Om ni åker till Kolmården måste ni komma förbi och hälsa på oss! Kanske ses på en fika i Norrköping:)

2010-05-19 @ 18:02:31
Postat av: m

har my någon blogg?

skulle vara såå kul att få följa henne :)

2010-05-19 @ 19:32:22
Postat av: Caroline.

Åh vad mysigt det låter. Här är sommaren ovis då min sambo har kommit på att vi ska flytta och han ska byta jobb så han förlorar mest troligt sin semester ;( men nog tusan ska vi kunna hitta på saker iallafall det finns ju helger :)

2010-05-19 @ 22:33:53
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Marie

Låter som att ni kommer få en härlig sommar om dina planer blir verklighet :) Undrar också om My har någon blogg då det vore kul att följa henne!

2010-05-20 @ 11:11:12
Postat av: Åsa

Åh, tycker verkligen att ni ska åka till Astrid Lindgrens värld :) själv åker jag dit med min tös nästa Onsdag, och jag tror det kommer bli jätte kul, för oss alla ;)

2010-05-20 @ 11:29:10
URL: http://prinsessanhardrock.blogg.se/
Postat av: Angelica

Har för mig att Joline är pippifrälst :) min systerdotter har samma beroende, vi var på Astrid Lindgrens värld i helgen, och hon hade the time of her life, hon är 2,5. om ni planerar att åka dit och bo i deras stugby så bär ni nog kolla och boka nu, brukar bli fullbokat relativt tidigt

2010-05-20 @ 16:04:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0