Mitt i fredagsmyset!


Skönt med fredag! Trots att det innebär lika tidiga mornar, är det en frihet att veta att det är helg. Helg är lite extra lyx. Helg är lite extra mys. Helg är lite extra allt. Vi gick och handlade ingredienser till Tacos och bjöd hem en kompis på mat. Joline fick extrasuperduperlyx och köpte en Kalle kuling choklad. Gissa vem som var nöjd?

Nu har vi ätit oss mätta och sitter och njuter i soffan med alla tända ljus. Snart börjar postkodmiljonären. Och Let's Dance. Jag inser plötsligt att vi är riktiga medelsvenssons. Och jag inser att jag gillar det enormt mycket. Jag älskar att familjen är samlad. Att cirkeln är sluten. Att vi har vår kärna igen. Jag älskar Andreas och Joline.

Ikväll blir det slappa på hög nivå. Imorgon vill jag till Lek & Buslandet, men vi får se om det är en sådan dag. Joline har haft en tuff start på "terminen" med dagis varje dag, så hon kanske föredrar Pippi Långstrump och fruktfat i soffan. Jag har märkt väldig skillnad på henne den här veckan. Hon är så mycket tröttare på eftermiddagarna och argare i allmänhet. Jag tror att vi alla blivit bortskämda med lång ledighet..


Kommentarer
Postat av: Janpan

:) va roligt att ni kunde hitta tillbaks till varandra!

2010-01-15 @ 21:55:34
URL: http://litefresh.blogg.se/
Postat av: Anette

Grattis!

2010-01-16 @ 18:11:25
URL: http://blogg.aftonbladet.se/guldfiskmormor
Postat av: Anonym

glad för eran skull!

2010-01-20 @ 00:42:30
URL: http://lenniii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0