Svar på era frågor, del 1.

Var du inte tillsammans med en äldre man nyligen? Bor du och Andreas tillsammans nu eller ska ni flytta ihop? Är det normalt som 2 åring att knappt ha hår på huvudet?
Jo, det stämmer att jag hade en relation med en kille som heter Tony. Nej, vi bor inte tillsammans och jag vet inte vad som kommer att hända i framtiden. Det får framtiden utvisa. Det varierar hur mycket hår en tvååring har på huvudet. Joline har mina hårgener och har fått ganska mycket hår bak i nacken, men ingenting uppe på huvudet och ingen lugg. Jag har massvis med hår på huvudet nu, så jag tror Joline får det också.

Vad händer mellan dig och Jolines pappa?
Vi träffas ofta, men jag vill inte gå in för nära på vilken "status" vi har, varför det är så eller hur det blev så.

Hur bor ni?
Jag och Joline bor hos mamma, eftersom att vi har alla våra saker där - men vi är mycket hos Andreas.

Vad har du för planer för närmsta framtiden?
Plugga. Försöka hitta en trygghet och balans i livet. Göra så mycket roliga saker som möjligt.

Vad gjorde ni utomlands?

Badade, solade, åt god mat och bara njöt av att ha semester.

Får vi se bilder?

Ja, ni kommer att få se bilder.

Vad hände med din gamla pojkvän Tony?
Vi avslutade vår relation då det inte fanns tillräckligt med tid och gemensamma mål för framtiden. Önskar honom lycka till!

Vad är det bästa du vet?
Joline och mina vänner är det bästa jag vet. Att ha lugna, sköna och mysiga hemmakvällar med god mat och tjejsnack samt galna utekvällar - tillsammans med mina underbara tjejer slår allt.. förutom att tillbringa tid med Joline, när vi slipper kraven och stressen, utan bara kan ha det skönt.

Känner du dig fullbordad nu?
Nej, jag har tappat bort den där känslan av att känna mig "tillfredställd" och "nöjd" med livet. Jag ska försöka hitta tillbaka till den och det tror jag att jag måste göra på egen hand, oberoende av någon annan. Det spelar ingen roll hur mycket lycka och kärlek som omger en människa om inte han/hon älskar och respekterar sig själv.

Hur går det i skolan?
Det går bra. Jag har dock inte samma galna energi som förut, när jag och Josefine kunde sitta uppe hela nätterna för att klara en uppgift. Jag är tröttare nu, men får inte sämre resultat. Jag har ju mer tid på dagarna nu när Joline går på dagis och sover ordentligt på kvällar/nätter.

Har Josefins blogg försvunnit? Saknar henne ju!!

Josefine bloggar tyvärr inte längre, men hon och Jimena har det bra. ♥

Hur går de med studierna?
Det går bra, även om jag som alltid önskar att det kunde gå lite bättre. Jag blir aldrig helt nöjd, även om jag uppnått det allra bästa resultat.

Skulle du utomlands?
Vi var på Gran Canaria, playa del cura, mellan 20/1 - 27/1.

Vad hände med Tony?
Vi var inte rätt för varandra. Jag kände mig ofta ganska nedvärderad och som en "dum tonåring", eftersom han gav sken av att veta och kunna bättre. Dessutom saknades tiden för att hinna bygga upp en varaktig relation. Jag har lärt mig att livserfarenhet inte har någonting med ålder att göra. Hoppas att han har det bra.

Har du och Tony någon kontakt idag? Är ni vänner?
Nej, vi har ingen kontakt och är inte vänner. Jag respekterar inte honom.

Hur hade ni råd med att resa?
Min underbara mormor stod för resan för mig och Joline, vilket jag är extremt tacksam för. Andreas betala sin egen biljett. Resan kostade ca. 4000 per person.

Hur mycket kan Joline prata?
Joline kan säga nästan alla ord och pratar flytande om allt mellan himmel och jord. Hon gör sig lätt förstådd och kan säga 6-7 ord i följd, tex. "Nej MAMMA, inte juice heller, jag vill ha mjölk".

Var / är du och Josefine osams?'
Vi har aldrig varit ovänner och är inte det heller.

Hur mår du egentligen, om man bara fokuserar på just dig, hur du ser på allt just nu, hur mår du?
Det senaste året har varit tufft. Jag har lärt mig otroligt mycket, men känner mig känslomässigt slut efter så mycket turbulens på kort tid. Det finns mycket att bearbeta och "avsluta" som jag ännu inte gjort. Jag ljuger om jag säger att det här året har varit och är en dans på rosor.

Jag försöker att se framåt och vill göra det bästa för mig och Joline. Jag är en fight och tänker aldrig någonsin ge upp, även om det känns fruktansvärt hopplöst ibland. Den största besvikelsen är nog att allting - hela min livsversion - rämnade under det gågna året och nu måste jag hitta nya mål att sträva mot.

Vill du bo kvar i Nora och låta Joline växa upp här eller har du planer på att i framtiden flytta någon annan stans och i så fall vart?
Jag vill flytta härifrån så fort som möjligt. Jag har inte så goda erfarenheter av att växa upp och bo i Nora, så det är någonting jag helst ser Joline slippa. Det finns så mycket fördomar, så många inskränkta och dömande människor, falska rykten och personer som sprider dem osv..

Vad är det du pluggar och när kommer du vara klar med studierna?
Historia, Geografi, Matte, Datakunskap, Engelska. Jag vet inte än när jag kommer vara klar, utan tar hänsyn till mig själv och vad som händer i mitt liv och låter studierna styras utifrån det.

Är du gravid igen?
Nej, ser det ut så? :-)

Har ni börjat potträna Joline?

Joline får ofta springa utan blöja och vi frågar då och då om hon behöver kissa eller bajsa. Svaret blir alltid "Neeej, mamma, inte bajsaaa". Vi har även spenderat många minuter på potta och toalett utan resultat. Ofta hamnar det på golvet och Joline säger att hon kissar/bajsar när hon är klar.

Hej om du skulle få en pojke vad skulle den heta då?
Zion, James, Julio, Kelian..

Beskriv dig, din dotter och Andreas med 5 ord om varje person.

Joline: Klok, Energisk, Bestämd, Glad, Busig.

Jasmine: Social, Utåtriktad, Envis, Målmedveten, Omtänksam.

Hej! 1, vart till gran canaria var du? 2, kan du berätta om någon bra strand/matställe/sevärdhet eller något annat som är värt att se/åka till? 3, kan du tipsa om någon bra bok som passar att läsa på stranden? (jag ska själv till grancanaria därav mina frågor) 4. hur bor du nu för tillfället? kraaaaaam gillar din blogg massor mest!

1.
Playa del Cura, ett litet ställe som ligger mittemellan Puerto Rica och Puerto de Mogan.
2. Amadores är en vacker, vit sandstrand med bra restauranger. Därifrån finns en promenadslinga längs havet in till Puerto Rico.
3. Jag gillar självbiografier. Annars Katerina Janouch serie om barnmorskan Cecilia - dom är skitbra. Roslund/Hellströms kriminalroman "Box 21" är grymt bra.
4. Hos mamma, men är mycket hos Andreas.

 

 




Kommentarer
Postat av: fian

Det måste vara jobbigt att det hela tiden går upp och ner mellan dig & A. Hoppas ni hittar tillbaks helt till varandra, och att ni kan få en fungerande familj! <3

2010-02-05 @ 12:29:49
URL: http://rosaconverse.devote.se
Postat av: Anonym

Varför respekterar du inte Tony?

2010-02-05 @ 17:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0