Lugnet efter stormen


Jimena håller på att somna. Joline ligger med sitt fruktfat framför "Tjorven och skrållan". Det är lungt och fridfullt. Tända ljus och massvis med harmoni. Det här är lugnet efter stormen.


Barnen har lekt och slagits om vartannat. När vi kom hit var Joline så rädd om alla sina saker och vill inte låna ut något till Jimena. Då agerade jag superpedagogisk och förklarade lungt och sansat att "Ja, alla sakerna är Jolines. Vagnen, dockorna, köket.. ALLT! Men att det är så viktigt att låna ut sina saker så att man kan leka ihop precis som på dagis". Det gick förvånansvärt bra och Joline vande sig vid att Jimena lånade alla leksakerna väldigt snabbt. Sedan dess har de lekt tillsammans och då och då bråkat om någon bil eller kloss alternativt kastat legobitar i varandras huvuden eller klöst varandra i ögonen. Det är tur att barn förlåter varandra så fort..


Vi har även dansat till skön musik och hoppat i sängen. Jag lekte flygplan med Jimena & Joline och då skrattade de så att de skrek. De har även hunnit bada skumbad tillsammans och ätit goda, lyxiga fruktfat framför tv:n. ♥


Snart är det dags för MAMMATID OCH MAMMAMYS. Jag älskar dig, Josefine.


Kommentarer
Postat av: Marie

Vad härligt det låter ändå. Jag blir helt avundsjuk ;)

2010-02-25 @ 18:57:22
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Du har fått en utmärkelse i min blogg.

2010-02-25 @ 23:52:08
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0