"Alla älskar Alice"


Jag började morgonen med att kolla på den svenska dramafilmen "Alla älskar Alice". Såg den här filmen för flera år sedan och tyckte att den var bra. Nu däremot, med nya livserfarenheter och en tvååring - var den SKITBRA! Jag riktigt levde mig in i karaktärernas känslor och kunde på ett eller annat sätt relatera till vad de gick igenom. Den här filmen är så väldigt rörande, välspelad och viktig. Ni måste se den!

Jag satt hulkandes och snörvlandes framför den här filmen.


Kommentarer
Postat av: Matilda S

JAG VET! Älskar också den filmen!

2010-02-21 @ 11:05:13
Postat av: Sandra

Hejsan!



Jag kom och tänka på en grej nyss när jag läste att du skrev "med en tvååring". jag har följt din blogg ända sen hösten när du var gravid :o Helt sjukt att jag har kikat in i din blogg varje dag i mer än två år. jag minns hur ofta jag kikade in här för att se ifall bebisen hade kommit där i slutet av december och sen när hon kom i januari blev jag jätte glad för det kan ju inte va så kul för henne att fylla sista dagarna på året :p haha. ville ba skriva att jag tycker om din blogg jätte mycket och keep up the good work! :)

2010-02-21 @ 14:54:44
Postat av: Anonym

Ja visst är den underbar! En viktig film i detta samhälle. Tittade fakiskt på den imorse.... Man ser nya saker varje gång man tittar på den tycker jag. Hur föräldrarna "hanterar" situationen inför barnen osv....

2010-02-21 @ 19:45:45
URL: http://sundaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0