Detta har ni väntat på ;)

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! ;-)

Hur gammal är du? Hur träffas egentligen en 32-åring och en tonåring på ett naturligt sett?
Jag fyllde 18 år den 7 september. Det skiljer 14 år mellan mig och Tony. För det första, skulle jag inte vilja kalla mig själv för tonåring då mitt liv skiljer sig väldigt från ett tonårsliv. Jag tänker faktiskt nästan aldrig att jag "bara" är 18 år. Det känns inte så när man ständigt pusslar för att få vardagen att gå ihop och prioritera tiden rätt. Jag räknar mig själv som vuxen.

Vi träffades när jag halvt "dejtade" en kompis till Tony. Jag har alltid tyckt att han är snygg & har "porrigt yrke", men har inte pratat med honom tidigare. Från början försökte jag para ihop honom med min kompis My men kände väldigt snabbt att hans personlighet intresserade mig. För ungefär två månader sedan träffades vi två kvällar i rad och pratade. Första kvällen kom han egentligen för att träffa My hemma hos mig, men det slutade med att vi satt och pratade med varandra och det kändes väldigt rätt. Kvällen efter bjöd jag hem honom på te och när han åkte satt jag på mitt köksgolv och sade "JAG ÄR SÅÅÅÅLD!!" till Josefine.

Det var på torsdagen. Efter fredagsnatten... var det vi. ♥

Allting gick väldigt fort men kändes jättebra från första stund. Så för att svara på din fråga, kändes det inte onaturligt på något sätt, för någon utav oss. Det sa klick mellan våra personligheter och då har inte åldern någon betydelse. Vi är båda vuxna och kan ta ansvar för oss själva. Jag är väldigt glad för att vi båda är sådana som skiter i vad människor ska tycka och tänka. Det fungerar inte att leva så, för man begränsar sig själv och stänger in sig själv bakom massa "onsynliga regler". Vår relation sticker i ögonen på många, för vi gör inte som man "bör" göra. Jag har aldrig någonsin försökt att smälta in bland mängden, utan jag har varit mig själv och gått min väg. Jag tror att de de som hatar mig och försöker knäcka mig är personer som inte vågar följa sin hjärtan och gå sina egna vägar. Svensk Avundsjuka kallas det. 

Grattis! Tror han är en superkille, brandmän brukar vara det, har flera i min släkt så han jobbar nog med någon av dem! Grattis igen!
Tack så mycket! Han är en superkille. På alla sätt och vis.

Har han barn då?
Nej, han har inga barn.

Vad tycker dina föräldrar? Han måste ju vara rätt nära deras ålder..
Min pappa har jag ingen kontakt med. Min mamma fyllde 37 i somras, så det stämmer att de är närme varandra i ålder än jag och Tony. Jag tänker inte alls på det, för det är vi som blev kära i varandra och det känns väldigt naturligt. Mamma tycker att det är bra att han är äldre för det betyder att han är mogen och trygg i sig själv. Det funkar jättebra.

Hur lägger man in en stöt lixom på nån som är såpass mkt äldre/yngre?
Det föll sig väldigt naturligt, så jag vet inte om någon utav oss gjorde något speciellt. Däremot kan jag avslöja att jag aldrig trodde att vi skulle bli ett par. Jag trodde inte att han skulle "se mig" överhuvudtaget eftersom att jag är så mycket yngre. Jag vet inte hur många gånger jag sade till Josefine att det var kört, ingen idé osv..

Jag lade inte in någon stöt, för jag trodde att det var omöjligt och tänkte att vi kunde vara bra vänner. I dag är vi mer än vänner och det var nog för att det var meningen att bli så. Ödet?

Vad tycker han om att du har Joline?
Som har har uttryckt det är han glad att jag har Joline, för att det har gjort mig till den person jag är idag.

Hur ofta umgås ni?
När jag är barnledig och då och då på eftermiddagar när jag har Joline också, för att "mjukstarta" deras relation till varandra. Han har sovit hos mig två gånger samtidigt som Joline, men vi har aldrig sovit över hos honom.

Har Tony och Joline träffats? Om ja, vad tycker de om varandra?
Joline tycker att jag är hennes och ingen annans. Hon vill inte dela mig med någon och det behöver hon inte heller för jag ser till att bry mig extra mycket om henne när Tony är med. Hon får massvis av bekräftelse för att hon ska veta att hon är viktigast. Joline låter "aaaaaarghhhee" när vi kommer för nära varandra och vill ha all uppmärksamhet hela tiden, vilket hon oftast får. Det går bättre och bättre, ingen ska med tåget ;)


Kommentarer
Postat av: Caroline.

Vilka härliga svar på tal du har gett : ) Jag önskar er all lycka.

2009-10-24 @ 20:15:09
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Mia Björk

Du är en bra mamma och jag är glad för er skull!

Skit i vad andra tycker/pratar om, du är värd det här!!

Läser det som du skriver o f-n du är mer mogen än majoriteten av tjejer/kvinnor i din ålder! Fortsätt med vad du gör i dagsläget så kommer du att komma väldigt långt i vad du än beslutar dig för att göra :)

2009-10-24 @ 20:53:23
Postat av: Haggan

Som jag sa, det skiljer 14 år mellan mej o min sambo. Vi träffades när jag var 20 han 34.

Vi har varit tillsammans 25 år.

2009-10-24 @ 20:56:42
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2417
Postat av: Johanna

Det skiljer 15 år mellan mig och min kille. Han har 2 barn, jag har inga. Det har fungerat i 8 månader nu. Känns det rätt är det bara att köra!

Ha det fint!

2009-10-26 @ 15:06:27
Postat av: Nathalie

Stå på dig! Mellan min sambo och mig skiljer det 13 år, jag är 19 och han är 32, vi har bott ihop i 3 år och nu väntar vi vårat första barn tillsammans!

Ta inte åt dig av vad andra tycker, det har jag aldrig gjort och alla tänker och tycker oftast för mycket. Det är inte de som ska tivas med personen ifråga.

2009-10-26 @ 16:14:06
Postat av: sara

hej jag tar tillbaka att det är konstigt att han är så mycket äldre. ni verkar ha det bra och jag hoppas det fortsätter så..

2009-10-27 @ 13:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0