Inlägg från skolan

Återigen ett inlägg från skolan där jag sitter & väntar på att psykologin ska börja. Jag har precis haft samhällskunskap B, där vi diskuterat kring jämställdheten i Sverige. Nu har vi fått en ny uppgift som handlar om feminism, så jag tänkte passa på att ta ut information nu när jag har lite "dötid". Det är soligt ute idag & jag har återigen fått lite vårkänslor, dock känner jag mig inte så pigg, fräsch & vårig som jag brukar. I dag har jag, för första gången sedan jag började på komvux för ett år sedan, mjukisbyxor på mig och det gör inte saken bättre att de är noppriga och hänger i rumpan! :-) Vet inte varför jag satte på mig dessa imorse, men det var väl för att jag kände mig så "nopprig & hängig" på insidan. När jag varit på psykologin ska jag gå med mamma & Joline till lägenheten & visa mamma vad som hänt där när hon varit borta. En hel del faktiskt! Speciellt på Jolines rum. I morgon natt sover jag kanske där första natten, om allt går som planerat. Det är ju ingen stress, för vi sitter ju inte i sjön hos mamma, men det ska bli roligt när det är dags att flytta in på riktigt. Nu ska jag göra någonting vettigt av den här halvtimmen. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Kanske lite sent att fråga, men jag är så fascinerad av graviditeter, vad händer med magen när man har fött barnet? Pyser magen som en ballong? eller tar det veckor för den att bli "sitt normala jag"? Tack för svar!

Jättesöt bebis förresten. :)

MVH, Cecilia

2009-03-31 @ 16:12:56
Postat av: Sanni

Hejsan. Jag hänger inte riktigt med i svängarna. Har du och Joline fått en egen lägenhet eller bor ni hos din mamma nu? Du är så otroligt stark. Du är min förebild. Många varma hälsningar! Sanni

2009-04-22 @ 19:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0