Hon har blivit så stor..

Det är så otroligt & svårt att förstå att det redan gått 15 månader sedan hon föddes. Jag har svårt att förstå att hon är min när jag ser henne springa omkring och ständigt lära sig nya saker. Nu visar hon så mycket personlighet och egen vilja, att det är svårt att hålla sig för skratt ibland. När någonting inte passar henne får hon vansinnesutbrott och gråter som om hela jorden gått under. Nu vill hon vara med överallt och göra som jag gör. Alltid har man en liten skugga som härmar och jollrar. Joline, tänk vad tiden gått fort..






Kommentarer
Postat av: ERICA - FLYTTAR TILL USA 09/10

ja, jag kommer ihåg när jag började läsa. Då var du några månader in på gradiviteten. Jag själv tycker det är sjukt hur snabbt tiden gått faktiskt ;O :o hehe :)

2009-03-29 @ 20:13:12
URL: http://HTTP://ERICATIMAR.BLOGG.SE
Postat av: Caroline.

Ja tiden springer verkligen iväg, men det är på Måndag hon fyller 1 år. Vi hade kalaset idag eftersom att alla är lediga och så. Hade blivit så stressigt mitt i veckan.



Joline är ju söt som socker : ) Hoppas att allt är bra med er. Kram.

2009-03-29 @ 20:17:12
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Haggann

Jo,det är ju så det är.

Tycker själv att det gått alldeles för fort med barnbarnet, hon är 1½ nu. Fast visst är det roligt när dom börjar hänga med och förstå, och det är så gulligt när dom pratar!

2009-03-30 @ 07:42:56
Postat av: Mickan

Tiden går sjukt fort! Helt galet, jag har läst din blogg sen några månader innan du fick Joline. Kollar in någon gång per dag...Mysig blogg & så är Joline så himla söt!

Ha en bra dag

2009-03-30 @ 08:31:50
URL: http://melander88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0