ÄNTLIGEN fredag..


Love till fredagar. Bästa dagen på veckan. Jag vet egentligen inte varför, men det infinner sig en sån där trevlig och mysig känsla då. Helgen väntar.. även om det för oss småbarnsföräldrar innebär samma visa som på veckorna dvs. inga slappardagar, utan tidiga mornar och vardagsbestyr som inte stannar upp bara för att det är helg. Love it anyway! Vad ska ni göra i helgen?

I eftermiddag kommer Andreas och hämtar Joline tills imorgon så jag hinner få iordning lite i lägenheten. Just nu är allt kaos och alla mina grejer står i högar i vardagsrummet. Bombnedslag och ostruktur är vad man skulle kunna kalla min packning. Har dock två underbara vänner att tacka, Anton & Tommie, som hjälpte mig att köra grejer igår. Tack! I kväll ska jag som sagt försöka att styra upp litegrann och i morgon kommer Jollis. Jag sover hemma hos mamma med henne tills allt är klart, så att hon slipper vara bland alla kartonger. Och slipper en sönderstressad mamma.

Dagens outfit:



Och världens vackraste Joline.. ♥





Kommentarer
Postat av: k

hoppas vi får se bilder sen :D

2009-03-20 @ 10:27:50
URL: http://alltomkirsten.blogg.se/
Postat av: Mickan

Va söt hon är Joline..& Joline kan verkligen vara glad över att ha en sån snygg & duktig mamma! Jag är imponerad av dig. Att du klarar av allt så bra & kan se framåt!



Lycka till med lägenheten!

2009-03-20 @ 11:17:14
URL: http://melander88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0