Räkningar, pott träning & solsken :-)



Jag passar på att påbörja potträningen när det är fint väder ute så Joline kan springa utan blöja nästan hela tiden. :-) Hon tycker att det är väldigt roligt att sitta på pottan brevid mig när jag går på toaletten. Då sitter hon där och säger kissa fast det inte kommer något kiss och sedan tar hon papper och torkar sig och slänger pappret i toaletten och spolar. Hon springer ofta och sätter sig på pottan och sitter där en stund som paus i lekstunderna. Det är så gulligt!

Denna morgon har jag betalt vatten&avloppsräkningen samt hyran, tillsammans blev det ca. 4000. Känns skönt att ha det gjort. Nu kan jag slappna av och njuta av vår "minisemester" till Dalarna. Dock är det alltid tråkigt att se pengarna försvinna :-) Har en Fuji räkning att betala också samt en liten elräkning som jag väntar på. Räkningar, räkningar..

ÄNNU EN DAG MED STRÅLANDE SOLSKEN, betyder att vi ska vara utomhus hela dagen. Jag ska gå och väcka Josefine nu så vi kan packa matsäck och göra oss iordning medan Joline sover. Sedan är det dags att hämta Jimena hos Simon och så drar tjejligan till Blåsut (som badplatsen heter där vi bor) och har det skönt hela dagen! Jimena & Joline kommer busa ifatt idag, för de har varit ifrån varandra en vecka. Kommer bli en mysig dag! Älskar er tjejer!

Kommentarer
Postat av: Caroline - Snart tvåbarnsmamma!

Hoppas ni får en härlig dag, vi har också besökt stranden idag : )

2009-06-28 @ 14:57:48
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0