Midsommar utan sessan! :*(

Jag har skrivit långa inlägg här som försvunnit flera gånger och sedan har jag inte orkat skriva om igen, därav dålig uppdatering. Uppdateringarna här på bloggen speglar också hur jag mår, ganska väl. När jag är glad, spudlande och "kåt på livet" är det många uppdateringar medan perioder när jag mår lite sämre och har mycket annat att fokusera på, uppdaterar jag mindre. Den senaste perioden har varit tuff med skola & framtidsplaner. Det är extremt skönt med ledigt nu och att få en sista ledig sommar med Joline känns underbart.. ♥

I morgon är det midsommar. Förra året firade jag, Andreas och en bebisJoline midsommar i Dalarna med Andreas släkt. Det regnade hela midsommarafton men vi hade mysigt under partytältet och utförde alla traditioner med blomplockning och resning av midsommarstång samt dans. :-) I år blir det annorlunda. Joline och Andreas åker till Dalarna och firar midsommar där, medan jag stannar hemma och firar midsommar med mig själv. Joline får det roligast om hon åker till Dalarna där hon har alla sina småkusiner och där de ska fira "på riktigt". Vi ska till Dalarna alla tre om några veckor och då får även jag träffa alla släktingar och vistas i riktig svensk, sommarmiljö. Underbart!

Jag och Joline önskar alla våra läsare en underbar midsommar! ♥



Jag älskar dig, Josefine. Tack för två underbara år med dig vid min sida..


Kommentarer
Postat av: Nicole

Herre gud va lik du är en kändis där jasmo, fast jag kommer ej på vad hon heter :P Gud vad jag saknar er, dig och jollis.!!!!!!!!

2009-06-19 @ 16:16:25
URL: http://nicolelee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0