Kalas nummer två



I dag ska vi fira Joline igen, för andra gången. Prinsesstårtor med rosa marsipan,
rosa ballonger, guldgirlanger och partyhattar. Titta in senare för att se bilder på
sessan och de presenter hon fick. ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, brukar läsa din blogg. Superbra, du verkar ta jättebra hand om din dotter:) Hon är så söt. Jag har bara en fråga för är nybliven mamma sen en vecka. Ammade du din dotter eller gav du ersättning? Om du ammade, hur tyckte du det var i början? Tacksam för lite tips:)

2009-01-04 @ 13:11:16
Postat av: jag tycker

att du verkar som en pajas. Skaffa barn när du är ett barn själv låter ju jättebra. UNgen har ju någon att leka med dockor med iallafall. sitt barn till mamma. härligt jobbat tjejen

2009-01-04 @ 16:17:47
Postat av: Jozzan

Vilken knäpp och onödig kommentar det var här då. Du har ju fått ditt liv så som du vill ha det, sen om andra tycker att du gjort fel hör väll inte hit i alla fall.!

Hoppas att din dotter haft en bra födelsedag och bra kalas. Tänkte bara fråga om du vet någon som är bra på att göra designer. Jag gillar inte riktigt dom där traditionella vanliga som finns på bloggen. Dom är rätt tråkiga. Och du har ju haft väldigt fina designer. :)

2009-01-04 @ 17:16:58
URL: http://jozzisch.blogg.se/
Postat av: löjligt

ett barn ska inte ha ett barn till förälder. det är därför man har preventivmedel förstår du... ne just det, för du är inte vuxen så du gör inte det. det är lätt att inte ta ansvar och bara hålla på va? en fråga, vem bestämmer hur länge du får vara uppe på kvällarna? vem av barnen får vara uppe längst?

2009-01-04 @ 18:08:02
Postat av: Linda med Emilia

Så jäkla synd att det inte går att "spåra" endel inläggsskrivare!!

Vad är det för dum fråga?? Bestämmer mamma när en 17 åring ska lägga sig? Ta och väx upp!

Du kanske är ett barn, vet inte hur gammal du är, men Jasmine är då inget litet barn som behöver tas om hand. Hon fixar att vara mamma bättre än du klarar av att läsa om hur bra andra har det ;)

Grattis till Joline från oss =)

2009-01-04 @ 18:52:48
Postat av: M

Det finns så många människor i 30-40 åldern som inte är mogna att ta hand om barn. Mogenhet i föräldrarskap har ingenting med åldern att göra.



De anonyma elaka kommentarerna kan bara utgå från sig själva, och därmed visar de sin mognad..

2009-01-04 @ 19:02:34
Postat av: Lisen

Tycker att det är otroigt synd att vissa måste trycka ned vissa bara för att de inte följer standarden som att bli mamma vid 40. Fick själv mitt första barn vid 19 och var då bra mycket "vuxnare" än vissa andra i vår föräldragrupp som var äldre. Hur man är o blir som förälder har inget med ålder att göra.



Håll dina tråkiga åsikter för dig själv...



Fortsätt med ditt goda jobb med Joline och strunta i de som inte vet vad de pratar om.



2009-01-04 @ 19:16:04
Postat av: yttrandefrihet kallas det

precis, strunta i vad alla andra säger och bry dig vara om dig själv. Precis så är det väl du resonerat hela livet kanske? funkar inte riktigt så när man har barn.

Varför ska det spåras upp inlägg? är det inte ett fritt land vi lever i? får jag itne tycka vad jag vill? ska du betämma vad jag tycker?

Man ska inte skaffa barn när man är ett barn själv punkt slut. och nej allihopa... man är inte vuxen och mogen när man är fjortis. oavsett hur mycke dom själva tycker det.

2009-01-04 @ 19:44:34
Postat av: M

"Man ska inte skaffa barn när man är ett barn själv punkt slut"



och



"Varför ska det spåras upp inlägg? är det inte ett fritt land vi lever i? får jag itne tycka vad jag vill? ska du betämma vad jag tycker? "



Går inte helt ihop lilla vän! Du verkar inte veta mycket om livet arma krake. Hur kan du dra alla människor över samma linje?



vissa blir aldrig mogna nog att skaffa barn, andra blir det tidigare. Jag kan inte tänka mig en bättre mamma till Joline än vad Jasmine är.

2009-01-04 @ 20:41:54
Postat av: Bea

Undrar om inte den anonyma/e bloggläsaren är ett barn själv? I alla fall kan han/hon inte stava och skriva korrekt. Kanske ska du ta och växa upp och mogna själv innan du ger dig på andra! Antagligen är du en avundsjuk människa som har ett misslyckat liv. Stackare.

2009-01-04 @ 20:43:33
Postat av: Louise

Varför ska man hålla på och komma med en massa onödiga och dömande kommentarer för? Antagligen är det bara avundsjuka.

Mogen eller inte mogen, men Jasmine är en bra mamma och oerhört mogen för sin ålder. Det märks ju på hennes inlägg och hennes sätt att tänka. Det är snarare du anonyma bloggläsare som är omogen. För du dömer utan att känna personen. Tyck vad du vill, men håll det för dig själv för du har fel.

2009-01-04 @ 21:21:51
Postat av: Louise

Varför ska man hålla på och komma med en massa onödiga och dömande kommentarer för? Antagligen är det bara avundsjuka.

Mogen eller inte mogen, men Jasmine är en bra mamma och oerhört mogen för sin ålder. Det märks ju på hennes inlägg och hennes sätt att tänka. Det är snarare du anonyma bloggläsare som är omogen. För du dömer utan att känna personen. Tyck vad du vill, men håll det för dig själv för du har fel.

2009-01-04 @ 21:24:44
Postat av: Nicolé

Löjligt att vara så jävla avundsjuk! Joline är Jasmine och Anderas allt, Du skulle bara se hur modiga & underbara föräldrar dom är till Jollis. Hon hade aldrig kunnat ha bättre. Varför läsa hennes blogg om du nu tycker allt detta om henne,Hon måste vara en bra tidsfördrivare för dig. så du måste tydligen bry dig om henne och vara nyfiken på vad hon gör här i livet! DU har just visat vem som är en barnunge. DU själv! Och skriva Anonymt ännu omognare som inte vågar stå för va du tycker, Skrattar åt dig! Många kramar NICOLE

2009-01-04 @ 23:17:59
URL: http://nicolelee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0