Åh, nu längtar jag!

I natt kl. 01:00 kommer mormor och hämtar mig & Joline. Jag bär ut henne i bilen då och står redo med varm välling och sedan hoppas jag att hon somnar om. Hoppas att flygresan kommer gå bra. Jag har laddat med frukt, majskrokar, kisseboken, extra nappar och nässpray som kan hjälpa om det gör ont i hennes öron när vi lyfter/landar. Flygresan tar ca. 6,5 timmar, så det är ett tag.

Är det någon läsare som har erfarenheter av att flyga med barn?

Inte länge kvar nu..

Kommentarer
Postat av: Lisen

Hej!



Jag har flygit med båda mina barn, min yngsta var 1 år (precis) när vi flög till Domenikanska republiken (11 h) o det gick jättebra. Ha bara med mycke dryck, mat o underhållning. Joline kommer troligtvis att sova endel då allt tar på krafterna.

2009-01-10 @ 09:48:12
Postat av: jeanette

vi flög med kevin då han var 1 år och 4 månader:) det tog 13 timmar:P ditresan gick jättebra! hemresan var lite jobbigare med massa turbulens så vi var tvunga att sitta still typ heela resan, det var inte populärt! men öronen klarade han bra, fick dricka vatten i nappflaskan vid start och landninng, det skulle hjälpa och det verkade det ha gjort! Han sov max 6 timmar på dit och hemresan men han satt och busade med de som satt bakom oss typ lekte tittut så de kanske joline med kommer tycka e kul:) Ha en skön semester!

2009-01-10 @ 10:31:30
Postat av: sara

Försök att hålla henne vaken på flygplatsen innan så att hon sover ett tag på flyget.

2009-01-10 @ 13:18:52
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Kanske lite sent nu men jag och Freija har flygit flera gr och det har gått jätte bra varje gång. Vi körde också nappflasketricket vid start och landning.

2009-01-10 @ 15:34:45
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: J ' - mamma till Julia

Hej, jag flög med min dotter Julia för typ två snart tre månader sedan. Hon var då 7 månader och det gick jättebra. Ett tips, när planet lyfter, eller när det landar är att ge henne en flaska välling eller något att suga på. Det förhidrar lock för öronen. :) Lycka till nu & ha de så bra :)

2009-01-10 @ 22:11:23
URL: http://wigren89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0