Vad tycker du om din "Idols" åsikter?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6252155.ab

För det första, är Katrin Zytomierska inte min Idol på något sätt. Jag tycker att hennes personlighet är cool och att hon är en förebild för att hon vågar vara sig själv och stå för vad hon tycker. Att gilla Katrin betyder inte att jag håller med om alla de åsikter som hon har. Jag diggar alla kvinnor som vågar - Linda Skugge, Katarina Wennerstam, Belinda Olsson, Mia Skäringer, Magdalena Graaf mf. De har alla inspirerat mig på olika sätt och gör fortfarande. Vi tjejer måste överlag bli bättre på att pusha varandra och se varandra som "systrar" hellre än "rivaler".

.. Men, tillbaka till Katrins åsikter angåenda att ta med sin bebis/sitt lilla barn på café. Jag kan hålla med henne och förstå henne till viss del. Utbudet av mer barnanpassade caféer borde förbättras, så att det finns fler alternativ för mammor & pappor med barn. Det är ju faktiskt roligare för barnen att hänga i en barnanpassad miljö och mammorna & papporna slipper stressa upp sig över att barnen väsnas eller kastar mat på golvet. Jag kan även förstå dem som stör sig på skrikande, arga och matkladdande barn när de vill sitta i lugn och ro (personligen ser jag inte detta som något problem, men visst har det hänt att jag tänkt "herregud, kan de inte få tyst på ungen?").

Dock tycker jag inte att barn med föräldrar ska förbjudas på alla caféer, utan alla ska vara välkomna. MEN, att det finns några få "barnfria" cafeer där barnvagnar och småbarn är portade, samt några "barnanpassade" babycaféer där barnlösa är portade - känns som en bra lösning. Då kan de som vill vara säkra på att slippa barnskrik gå till ett café anpassat för dem och de föräldrar som vill slippa arga blickar och långa suckar, kan välja ett café anpassaat för dem. Självklart ska det allra mesta vara lika väl anpassat för alla människor och det inkluderar även barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0