Jag besvarar en lite komplicerad men intressant läsarfråga!

Vad tycker du är meningen med livet?

För mig är meningen med livet att utvecklas och växa som människa. Jag tror att vi lever för att lära och att vi återföds och lever ett nytt liv för att lära oss det vi inte lärde oss i det förra livet. Samt uppleva den smärta som vi orsakat någon annan eller få vara med om den kärlek och lycka som vi gick miste om. Varje dag lär vi oss någonting nytt och utvecklas på många olika sätt. Jag vill försöka samla så mycket livserfarenhet som möjligt, för att sedan kunna använda mina kunskaper till att utvecklas tillsammans med andra eller hjälpa andra som "fastnat på vägen".

Jag tror också att varje människa har sin egen mening med sitt liv och att varje människa är viktig för den stora, världsliga meningen. Att må bra själv och känna mig tillfredställd med människor jag umgås med, boende, relationer, vardagen, mål och kunskap är en mening som jag försöker sträva efter. Det är viktigt att lära sig av misstagen och aldrig sluta älska sig själv eller sluta kämpa för att till slut kunna göra det.

Detta får räcka så länge. Jag återkommer när jag reflekterat mer om detta.
Vad är er mening med livet?

Kommentarer
Postat av: m

visst ska du få en liten bebis?

2009-08-03 @ 20:18:50
Postat av: Anonym

Tycker att du är helt fantastiskt. Du inspirerar mig verkligen till att försöka bli en bättre människa och ta tag i mitt liv.

2009-11-19 @ 16:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0