Joline 15 månader


Den här bloggen har handlat väldigt lite om Joline på sistonde, helt enkelt för att det är så mycket annat som hänt i vårt liv. Hur som helst så har det hänt otroligt mycket de senaste veckorna. Hon har blivit en stor tjej nu; med massvis av egen vilja. Det går att ha med henne överallt och jag känner hur mycket enklare allt blivit nu när hon slipper overall och massa tjocka vinterkläder.

Vi har varit ute och gått med hennes dockvagn och dockan och gjort fler "konkreta" saker, vilket är väldigt roligt. Hon har också blivit jätte duktig på att kommunicera och visa vad hon vill. Hon går fram till saker och pekar och sedan gnäller hon och försöker få mig att förstå tills jag gör det. I går hämtaade hon sina skor, sin jacka och sin mössa och lade framför ytterdörren. Sedan stod hon och bankade på ytterdörren tills jag satte på henne kläderna och lät henne gå ut utanför med dockan.

Hon har även fått massa nya tänder också och lärt sig nya ord. Hon blir säkrare och säkrare på att gå, för att hon har övat mycket när vi varit ute och gått långa promenader utan vagn. :-) Nu kan hon springa och vi kan jaga varandra och leka kurragömma på riktigt. Det är så mycket som händer i hennes liv, varje dag. Och jag är otroligt stolt över min underbara prinsessa!!!



Kommentarer
Postat av: Therese

Det var kul att höra lite om hur det går för Joline med :) Det är roligt att följa hennes framsteg men även dina ;)

2009-04-08 @ 15:31:24
Postat av: Caroline.

Himla söt flicka! : )

2009-04-08 @ 20:35:19
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: elina-snart mamma till Theo

Åh, vilken söt charmig tjej du har :)

2009-04-08 @ 20:39:55
URL: http://elinasnartmamma.blogg.se/
Postat av: Evelin

Kolla in min bloggtävling :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0