Vilken dag



I morse åkte vi till Gustavsvik, som jag skrev att vi skulle i förra inlägget. Jag gjorde i ordning kycklingsallad med vitlöksdressing som vi hade med oss. Joline sov i bilen så vi fick väcka henne när vi kom fram. Joline hade på sig sin superfina baddräkt från H&M med blommor på samt volanger på rumpan. Vi gick till barnpoolen direkt och först var hon lite skraj, vågade inte göra så mycket. Sedan blev hon lite tuffare och började krypa runt, försöka busa, jaga efter de äldre barnen och försöka ställa sig upp. Vi fick vara med varje sekund för att unvika ordentliga kallsupar. Hon var även med oss lite i den stora bassängen där jag lekte krokodil. Hon verkade tycka att allt var skoj. Vi åt lunch och sedan badade vi cirka en timme till innan vi åkte vidare på shopping. Var ute efter att hitta en fleeceoverall, eftersom att vi har en "vanlig" men behöver en av varje sort. Har ni läsare något tips på var vi kan hitta fin fleeceoverall? Kom hem med en fin Hello Kitty pyjamas/bodysuit/mjukisdress, den var lite tjockare än en vanlig pyjamas och jättemysig. Vi fikade på Marieberg och sedan åkte vi hem.

Jag ska ut och springa i kväll. Har tappat bort mig själv lite de senaste veckorna pga. mycket i skolan, och mycket även på hemmaplan. Jag vill ju vara med Joline varje vaken minut. Nu vill jag börja träna och läsa böcker igen. Försöka att ta hand om mig själv lite bättre. Då mår hela familjen automatiskt bättre. Får dock se hur långt jag orkar springa i kväll..

Kommentarer
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Tack, vilka fina ord! : ) Joline är ju super söt. Det har jag tyckt hela tiden. Freija och Joline har haft tur med snygg-generna.



Jag kan nästan slå vad om att du köpt en sånn där Kittydress som Freija också har. Låter som de är den du beskriver. Den är hur mysig som helst : )



Lät som ni hade haft en mysig dag på badet. Vi hade också tänkt åka och bada förra veckan men det blev inte av, för vi hade inga badkläder med oss hit till sthlm så då hade vi behövt köpa nytt. Det kändes lite onödigt.



2008-10-27 @ 19:57:20
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: malinsmix.blogg.se

klicka inte in dig för snabbt då bara:) hehe, hur har din mammadag varit?

2008-10-27 @ 20:00:31
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Postat av: daniella, nikes mamma

lindex har gosiga fleeceoveraller :) kolla hemsidan!

2008-10-28 @ 08:34:05
URL: http://metrobloggen.se/daniellahelena

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0