Prov i Historia i morgon!



I morgon är det provdags igen, önska mig lycka till.

Det har funkat mindre bra att plugga sena kvällar numera när Joline har krånglat med sin sömn. Det har varit så jobbigt att vara uppe på nätterna med henne att jag inte riktigt orkat plugga varje kväll. Men i lördags, i går och i kväll har jag pluggat stenhårt från det att Joline lagt sig. Har prov i Historia i morgon så det är bara att köra på. Jag sitter och svarar på rep. frågor och läser, läser, läser. Jag vet inte hur många timmar jag ägnat åt att läsa detta kapitel, revolutionernas tidevarv. Är som vanligt skit nervös fast jag vet att jag inte behöver vara det. Det är i allafall dags att fortsätta nu. Skriver mer i morgon eller kanske senare i kväll, det finns tendenser till att denna kväll blir sen.



Kommentarer
Postat av: sandra

Hej!

Får önska dig lycka till på provet, kommer att gå super tror jag :). Tycker att du är jätteduktig som orkar plugga å så samtidigt som du har Joline!!

Kram på dig

2008-10-20 @ 20:57:59
Postat av: simona

lycka till! :)

2008-10-20 @ 22:25:25
Postat av: Katja

Jag beundrar dig! Du är världens bästa mamma till din dotter samtidigt som du pluggar stenhårt och dessutom gör riktit bra ifrån dig på proven! Många klarar det inte ens utan att ha barn men du klarar det galant med en liten prinsessa att ta hand om samtidigt! Du är bra cool du :)Kämpa på.

2008-10-20 @ 23:31:14
URL: http://kaatja.blogg.se/
Postat av: Viola

Lycka till på provet! Jag hade prov på kapitel förra veckan, fast det var muntligt.

2008-10-21 @ 14:17:57
URL: http:// violiejolie.blogg.se/
Postat av: Linda med Emilia

Emilia sover oxå jättedåligt just nu :-( vaken ett par timmar varje natt för att somna om när jag tillslut går upp och gör välling, vill inte hon ska börja med nattmål igen...men men...det går väl över, tills hon blir tonåring el ngt ;-)

2008-10-22 @ 21:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0