Min kille bakar bröd




Jajamänsan! Alldeles sant. Andreas, min älskling, knådar limpor. Nu ligger det två, stora och tjocka brödkorvar på en plåt och de ska först jäsa, sedan in i ugnen. Och till sist ska vi njuta av det nybakade brödet. Låter inte det gott?

Jag ska packa också, för i morgon bitti/natt kl. 04:00 åker jag till Ullared. Utan min lilla sessa. Joline ska stanna hemma med A i stället, hon skulle ändå inte må bra av att åka över 10 timmar i bil på två dygn och sedan springa runt i ett fullspäckat varuhus. Hon skulle sitta så mycket still att hon skulle bli galen. Hon har det bättre här hemma med A, och jag kan koncentrera mig på varför jag är där. Ska köpa finaste julklapparna till henne. Kommer att sakna henne något otroligt men jag hoppas att det går bra. Det är ju svårt att ta sig hem så jag har inget annat val än att stå ut. Känns inte alls skönt att åka bort så långt från henne men hon börjar bli stor tjej nu och jag är säker på att hon överlever med sin bästaste pappa.

Dags att ta sig an bomben som slagit ner i hallen..



Kommentarer
Postat av: Cassie

Rundriver han bröden? ;)

o kollar han gluten hinnan?



hihi :D



Cassie

2008-10-07 @ 19:57:43
URL: http://cajacobsson.blogg.se/
Postat av: Linda med Emilia

Hej. Ha, va kul, Ullared!!! Ska dit den 30e oktober. Lägg ut lite bilder sen så man kan se vad du gjorde för fynd, så man vet vad man ska titta efter. Have a VERY nice tripp =) /Linda

2008-10-07 @ 21:13:44
Postat av: viktoria

Är precis hemkommen därifrån med=)

bor ca 45 min där ifrån!

hoppas du fynda mycket fint!

2008-10-08 @ 20:27:58
Postat av: Josephine

Haha.. där ser man. Man kanske kan låna andreas en sväng när man själv behöver lite hjälp? :D



Ta hand om er sötnosar!

2008-10-12 @ 00:21:05
URL: http://josen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0