Klick, Godis, IDOL och Caroline af Ugglas



Jag är inte trött konstigt nog, med tanke på att jag satt vaken & pluggade mellan 2 och 5 i natt. Var på två lektioner tidigt i morse sedan gick jag och Joline hem och bara hade det skönt. Lekte med dockan och med Jolines napp, som är den bästa leksaken i vårt hem. Vi hittar på nya napplekar varje dag. I dag hade jag nappen i munnen med sugdelen vänd utåt och sedan fräste jag och gjorde pruttljud med munnen och spottade ut nappen på Jolines mage, hon skrattade så hon höll på att kikna. Gullunge! När Andreas kom hem åkte vi hem till Jolines farmor & farfar och så var vi där och åt middag. Nu är jag hemma med Joline som har somnat för natten, Andreas skulle byta någon fälj eller nått sånt, jag är inte så insatt måste jag erkänna. Hur som helst är det skönt att vara själv i bland.

Nu har jag laddat upp för EN PLUGGFRI KVÄLL, det ska jag unna mig. För i morgon och på söndag är det dags igen, känner därför att det är viktigt med en vilodag så jag kan ladda om mina batterier. Andreas jobbar inte i helgen och det är så skönt, nu kanske vi kan hitta på lite saker tillsammans. Min uppladdning är skvallerbilagorna Klick och Fredag, lösgodis samt Caroline af Ugglas. Ja, hon är ju inte här men jag lyssnar på hennes musik. Och om en timme börjar IDOL, som jag ska kolla på. Innan jag slänger mig raklång i soffan under filten ska jag städa upp det värsta av leksakerna. Det är helt omöjligt för mig att slappna av om det ser förjävligt ut.

Trevlig helg!



Kommentarer
Postat av: Josefine

Nu kanske jag kommer lite sent men caroline of ugglas var med på doobido idag:D Men det är repris imorogn klockan 16.30 på ettan, tänkte om du gillade henne:)

2008-10-17 @ 21:33:16
URL: http://astoryaboutmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0