Julspecial


Hej alla fina läsare.
Jag tänkte att vi skulle ha en liten julspecial i december här på bloggen.
Jag vill att ni delar med er av era bästa recept, pysseltips, stiltips och kanske
berättelser om bästa/sämta julen ni varit med om, hur ni firar, vilka speciella
traditioner ni har osv. Allting som handlar om julen helt enkelt!

Ni kan kommentera i kommentarsfältet eller mejla mig på: [email protected]
Vill ni vara anonyma när era tips/berättelser/recept hamnar på bloggen, så skriver ni det.

Jag vill att alla ska få inspiration inför jul.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Va kul:) Jag älskar din blogg, det måste jag få säga...! När jag läste astt du tänkte sluta blogga, kom jag upp satte mig i soffan Och deppade haha, när min mamma frågade vad det var för fel sa jag "En skitbra blogg lägger ner! Fan oxå!" sen gick jag^^ MEn detta ska du ta positvit för du är en positiv tjej känns det som! Du får mig att inse att alla kan vad dom vill bara dom kämpar för det! Du är en grym förebild ska du veta!



I alla fall, min sämsta jul var nog julen 2007. Det började redan dagen innan då vihade fullt i folk här som skulle fira jul, dels tv av mina kusiner som då var 2 och 6 år gammla och du kan nog tänka dig vilket liv det avr då vi även hade min lillebror som han också var två var här...JAg var barnvakt åt alla barn, ensam hemma och råkade ut för mitt första gallstens anfall...inte skönt...Dom säger att det gör ondare än att föda barn så jag lider med alla er som fött barn, men ni fick ju något jättefint för de ti alla fall;)



Hela julafton så gick ja och vågade inte äta något..var kanon rädd vad det kunde vara då jag inte då visste att det var gallsten...Och på julaftonskvällen var det dags igen...Ojojoj så int det gjorde..jag menar juklen är den högtid jag älskar, jag hade gjort allt som stod i min makt för att den skulle bli bra och så vad får jag..jo gallsten:P



Kramar från Josefine i Gustafs 15 år!

2008-11-28 @ 21:19:19
URL: http://astoryaboutmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0