Barack Obama är USA:s nya president.



Barack Obama är USA:s nya president, vilken var ganska väntat och utav mig även önskat. Jag har följt valet i den mån jag hunnit och läst på en del om det viktigaste. Tror inte att någon utav dem kommer "förändra världen", men att USA har fått en svart president är en utveckling och förändring i världen i sig. Enligt min åsikt var McCain för gammal för att bli president, jag tror att USA, efter Bush, behövde en ny, frisk fläkt och därför vann Barack Obama. Dock tycker jag att politik för människor bakom ljuset, Barack Obama är inte den fredskämpa som jag trodde från början. Han kommer säkerligen att flytta trupper från Irak men inte hem till USA, utan till Pakistan eller Afghanistan. Det finns alldeles för mycket pengar att vinna i vapenindustrin för att presidenten ska ta hem trupperna. Tack vare experter & sakkunniga i frågor kan människor få rätt information och neutral fakta. Det är lätt att "gå på" politikers lovord.

Joline, jag undrar vem som är president när du är stor? Har USA fått sin första kvinnliga president då? Och, förändrade Barack Obama världen? Hur ser världsbilden och världssituationen ut när du är stor? Är det så fruktansvärt, eller har vi lyckats lämna en bättre värld efter oss än den vi föddes till? Jag hoppas att du är lycklig när du läser det här i allafall, för mamma älskar dig mer än allting annat på hela jorden. Du är bäst, bäst, bäst!

Kommentarer
Postat av: Anonym

men åh, gumman :) när jag läser detta så blir jag mållös.Du är fantastisk jasmine! Du vet det, va? Helt underbar mamma. Joline kommer vara lycklig att ha och haft en sån mamma. Tro mig.



Du är så världsvan (heter det så?), vuxen och ansvarstagande trots din ringa ålder. Vill alltid läsa om dig och din familj. Ha en bra dag nu du söta, hoppas ni blivit friska! Kram, M

2008-11-05 @ 09:24:25
Postat av: Viola

Jag troe inte heller att han kommer förändra världen, men vad som helst är bättre än Bush i alla fall!

2008-11-05 @ 13:03:53
URL: http:// violiejolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0