Unga mammor & pappor

I morse åkte jag och lilla Joline in med min mormor (Jollans gammelmormor) till Örebro. Vi åt lunch på Åhlens, jag åt bakad potatis med skagenröra+extra kräftstjärtar. Haha, en viktig detalj som ej får glömmas! Sedan promenerade vi till Unga mammor & pappor och träffade bla. Amanda och Alexandra, Caroline och Adam från föräldragruppen. Det var som vanligt jättemysigt och trevligt! Två gravida tjejer var där också och jag fick känna på en mage. GUD vad jag saknar att vara gravid, fast att ha Joline och kunna krama på henne är bättre förstås. I allafall så är det sjukt vackert att vara gravid.

När de stängde på unga mammor gick jag och Amanda ut på en promenad. Jag hittade en superfin vårjacka som Joline ska få när nästa barnbidrag kommer. Ska passa på att köpa vår/sommarkläder då också. Det finns hur mycket fint som helst i affärerna nu, jag är helt såld på saker till Joline. Nu för tiden är det skit samma med kläder & smink till mig själv, jag shoppar hellre till älsklingen.

Hur som helst så gick vi tillbaka till unga mammor och åt jättegod fläskfilé med ris+tillbehör. Verkligen suverängott! Jag stannade bara över maten för Joline började bli trött och jag ville inte att hon skulle bli jätteledsen. Det är ju lite krångligt med bussar och busstider. Fick med mig ett paket kondomer hem, haha.

Nu ska jag försöka skicka i väg svenska uppgifter till min svenskalärare Pär. Bilder på Joline kommer i morgon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, det kan vara bra att ha om ni inte vill ha fler småttingar ;)

2008-03-11 @ 15:43:23
Postat av: anna

kommer du ifrån örebro?
jag bor ganska nära.

2008-03-12 @ 22:24:00
URL: http://annnnnaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0