Jollis har somnat


Joline är så duktig! Att natta henne tar bara några sekunder. Jag bara lägger ner henne i sängen, ger henne kaninsnuttefilten, stoppar om henne och ger henne nappen. Sedan går jag ut och vissa kvällar spottar hon ut nappen ett par gånger så jag får gå och sätta i den men i kväll somnade hon direkt. Det är så skönt att vi fått rutiner. Nu har jag ju all tid i världen att plugga på, ska sätta mig med svenskan och matten ikväll och skicka in uppgifter till Pär (svenskalärare)

I dag har vi varit inne i örebro, på unga mammor. Först var det bara jag, Joline, Angelica och hennes bebis Cornelia där, sedan kom Amanda & Alexandra och Nattalie & Kira. Innan vi tog bussen hem köpte jag två älsklingnappar och en vind/vår jacka med hellokitty till Joline.

A är och tränar i Örebro. I dag har han spacklat igen hål på väggarna i vårat sovrum i lägenheten. Vi ska måla om därinne eftersom att det är gula och hemska tapeter där nu. Nora bostäder skulle måla om på toaletten+byta köksluckor och måla om dem. Allting kommer att bli så fräsch och fint!


image355


Kommentarer
Postat av: veronica

De napparna är ju så söta!

2008-03-17 @ 20:44:08
URL: http://veroniicaa.webblogg.se
Postat av: Sara

Håller med Veronica! :D
Napparna är så himla söta!

2008-03-17 @ 22:57:46
URL: http://saaramarklund.blogg.se
Postat av: Mimmi

Vilka söta nappar. När flyttar ni föresten?

2008-03-18 @ 13:39:11
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se
Postat av: Klara

Blir det en större/mindre/lika sor lägenhet. Har inte följt bloggen så länge så jag har inte riktigt koll ;)

2008-03-18 @ 20:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0