Specialköttfärssås


I går var jag och A och handlade i Örebro, sedan släppte han av mig vid Unga mammor. Jag och Joline var där hela eftermiddagen. Joline försökte att äta på Leon och alla skrattade åt henne, det ser så himla roligt ut. Hon öppnar munnen helt och låter konstigt och böjer sig framåt och ser helt galen ut. Till och med ögonen ser galna ut..
När ump stängde (unga mammor och pappor) gick jag, Amanda, Nattalie och Rebecca en sväng på stan med våra barn. Till sist hamnade vi på Åhléns där Amanda och Nattalie käkade. Jag hade inga pengar till det men åt upp halva Nattalies godispåse i stället, så jag klarade mig hela vägen hem. Andreas lagade jättegod köttfärssås med broccoli och champinjoner. Jag blandade den med keso, blev hur gott som helst. Prova det, vetja!

Nu ska jag kolla runt på barnvagnar. Här är en sida med billiga, nya vagnar för er som är på jakt: www.billigabarnvagnar.se

Kommentarer
Postat av: Monica

Hej jag kan tipsa dej om en toppen vagn som går att köpa på babyproffsen, det är en babytravel singel jogger. Verkligen en toppen vagn till ett mkt bra pris. Jag bara älskar den vagnen. Bor i sthlm och här e den toppen verkligen.

2008-06-10 @ 14:48:12
Postat av: Madison

Åh, måste testa den där köttfärssåsen. Jag brukar ha rödvin (går bra med matlagningsvin) i min köttförssås :)

2008-06-10 @ 21:48:18
URL: http://madeleinelindoff.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0