Sitter rakt upp nu



Nu kan Joline sitta upp med ryggen rak utan stöd ganska länge. Hon är inte stadig nog för att jag ska våga lämna henne så, men det går bra att sitta mittemot, man behöver inte passa hela tiden. Om hon stödjer sig med armarna kan hon sitta jättelänge. Så duktig så! 

Joline har en passion för näsor, och både jag och A har stora näsor som Joline kan rycka, nypa och dra i. För någon vecka sedan började hon att ta tag i näsor. Om hon ligger mittemellan oss på morgonen och vi blundar vändar hon sig mot mig eller A och nyper tag i näsan eller i Andreas ögonbryn. Hennes naglar är så vassa att det gör förbannat ont. Hon har också kommit på hur kul det är när man pussar/äter på hennes händer. Så hon stoppar sina händer i munnen på mig hela tiden när vi busar och skrattar när jag låtsas äta upp dem. Sedan gör hon det om och om igen..

Det händer så mycket nu, Joline gör nya framsteg varje dag. Läste på Josefines blogg (http://josiejoos.blogg.se) att Jimena kan krypa några steg nu. Så härligt! Snart kommer Joline att kunna krypa också, då kommer jag och Josefine att få ränna efter dem, ännu värre när de börjar att gå. Det gäller att ta vara på och njuta utav varje dag.

En dikt till dig, honey.

" Lycka, Kärlek, Oro..
Ordet Lycka fick en helt ny mening när jag såg in i dina mörka ögon för första gången. Och Kärlek en helt ny innerbörd när jag höll dig i min famn och rörde vid dina fingrar, ditt hår, dina tår. Jag som trodde att jag visste vad oro var, hade så fel, och det förstod jag när jag vakade över dina andetag på natten, vägrade släppa dig med blicken på dagen. Alla känslor förstorades, blåstes upp & överraskade mig.
Du är ljuset, värmen, meningen med mig och mitt liv. Du blåser liv i allt runtomkring dig, värmer mig och hjärtan i din närhet. Ger mening åt tillvaron, min tillvaro. Du är min förklaring till kärlek, lycka och oro.
Du är du och jag är stolt över att få vara din mamma. Jag är så lycklig med dig Joline. Jag älskar dig. Jag älskar dig. "



Kommentarer
Postat av: Mormor Anette

Ja det är inte klokt vad det går fort.

Mitt barnbarn Snuttan kryper överallt, reser sig och river ner saker. Snart går hon väl, blir 10 mån till midsommar. Jag tyckte det var alldeles nyss hon föddes...

http://blogg.aftonbladet.se/24170#

2008-06-08 @ 13:38:57
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24170#
Postat av: T & A

Otroligt söt tjej!

2008-06-08 @ 14:22:38
URL: http://sex4life.bloggsida.se
Postat av: madde

hej hej!!!



Ja tiden bara rusar iväg med dem små liven... Min dotter e nu tio månader och börjar nu ta sig fram. kryper ej och går ej men fram tar hon sig?



Skönt att joline börjar sitta. Det blir så mycket lättare då. det e så skönt när e kan sitta själv på en filt..



Ha det gott

Mvh Madde

2008-06-09 @ 10:59:20
URL: http://elliesdagbok.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Men gud vad söt!!

2008-06-12 @ 21:48:43
URL: http://www.minmoa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0