Förbaskade regn!!!

Svensk sommar=regn. Och ja, jag vet att jag är negativ men jag blir så trött på det. Ingen vinter med snö, utan bara regn och blåst, när sommaren kommer fortsätter det att regna och åska och blåsa. Usch, om det åtminstonde kunde vara lite lagom varmt med solglimtar då & då..

I dag åkte vi in till Örebro vid 9, men stannade bara i ca. en timme. Unga mammor var på Ullared och det hade jag glömt bort. Handlade present till Jimenas dop. Tänker inte skriva vad eftersom Josefine läser (Http://josiejoos.blogg.se) men jag har en sak kvar att köpa. Vi åkte alltså hem på förmiddagen och lagade mat, korvstroganoff med pasta. Gav Joline  köttfärs & majs röra, potatis, morot och blomkålspure. Hon gillade det. Sedan gick vi och hälsade på Jolines mormor en kortis och till sist fikade vi med moster och gammelmormor. Nu sitter jag hemma hos min mormor, vi ska åka hem om en timme ungefär, för då ska Joline få gröt och varva ner inför natten.

En bild på Joline som hon oftast ser ut, med någonting i munnen. Spelar ingen roll vad det är eller hur stort det är, in i munnen ska det. Så är det.


Kommentarer
Postat av: Nicky :D

Hejsan svejsan....



Om du har tröttnat på din bloggdesign kan du mejla mig och säga hur du vill att den ska se ut och det är helt gratis kul va ?

Hoppas du beställer..



För mer info mejla mig på:

[email protected]

2008-06-23 @ 19:21:03
URL: http://nicolebambi.blogg.se/
Postat av: Therese

måste bara säga att jag tycker du fixat din blogg superfint ! :) ha en bra kväll och hoppas det är bra med er !:)

2008-06-23 @ 21:38:56
URL: http://theresemansson.blogg.se/
Postat av: josefin, mamma till Julia

så söt hon är :)

2008-06-24 @ 00:29:18
URL: http://wigren89.blogg.se/
Postat av: raffa

Söt bebis :D

2008-10-28 @ 15:17:37
URL: http://raffaplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0