Vilken dag..

Äntligen får jag sitta ner & pusta ut. I förmiddags bestämde vi oss för att åka till Coop (i brist på annat att göra..) så vid 12 tiden var vi klara att åka. Då startade inte bilen utan för att vi glömt lyset på över natten. A´s bror kom och hjälpte oss i gång med den och efter ett tag kom vi äntligen i väg. Inne i Coop hade A Joline i bärsele. Efter ett tag somnade hon & vi stod & pratade med en gammal klasskompis till A och hennes pojkvän. Det var kul!
Vi handlade blommor (kallor) två stycken till ena vardagsrumsfönstret och ingredienser till tacos. När vi kom till kassan & skulle betala hade ingen utav oss pengar på korten (jag var helt övertygad om att jag hade det!) och när A skulle ta ut från sitt andra kort utanför Coop var det fel bankomat så det gick inte. Som tur var kom mormor & räddade oss, hon ringde i perfekt timing och fick komma och hjälpa oss. För när vi skulle rymma från coop (och lämna varorna hos kassörskan) funkade inte bilen. Lyset igen! Haha, men allting löste sig till slut & vi åkte in till stan och köpte en napp till Jolines nappflaska med större hål. Så hämtade vi Fredrik också som kom från Stockholm med tåg. Han hade gjort en fin fågel tatuering på halsen. Nu sitter jag här och tar det lungt en stund, Joline krånglar, Andreas springer fram och tillbaka. Vi åt nyss god tacos och guacemole. Så gott! Nu ska jag övertala A att kolla på BECK med mig.

Joline läragåvagn som hon fick i doppresent är köpt på butiken Våra små i Örebro.

Bilder på sessan från i morse när hon åt grönt & hemmagjord fruktkräm. Mums filibabba!




Kommentarer
Postat av: Cassandra

Jasmine, jag måste bara säga att du är den bästa mamma bloggen! Du skriver så himla mysigt och Joline är underbar! Lycka till med allt!



Kram

2008-07-19 @ 12:18:56
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hon var ett riktigt sharmig Joline! :) Och Jimmy vart inte minder sugen om jag säger så! ;D Var väldigt trevligt att prata en stund! Hade bra!

2008-07-20 @ 13:08:16
URL: http://flinkfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0