Björn Rosenström i kväll


I kväll ska jag & Josie på Björn Rosenström, det ska bli skitkul! A ska vara hemma med Joline. I morgon kväll är det ombytta roller. Då ska A på powermeet i Västerås och jag ska vara hemma med våran snutta. Josefine kommer kl. halv 6 och då ska vi börja göra oss i ordning. Björn börjar spela kl. halv 10, så vi ska väl försöka hinna klart tills dess. Det blir nog mycket flams och skratt men absolut ingen alkohol (ville bara upplysa om det!)

Ha en bra kväll. Det ska vi ha.

Kommentarer
Postat av: Sara

Hehe, min pojkvän är också på powermeetet i västerås=) han och några killkompisar har tältat där från i onsdags och kommer hem på söndag:)

2008-07-04 @ 17:31:29
URL: http://mizzhallonshake.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Hoppas ni får en trevlig kväll tjejer : )

2008-07-04 @ 18:24:19
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur lyckas du gör a en sån bra blogg? hur får du ditt namn och bilder sådär? svara gärna www.mikaelaelisacharlotte.blogg.se

2008-07-05 @ 22:17:14
Postat av: Anonym

varför påpeka att ni inte ska dricka??? är du rädd för att andra ska döma er. det är ERA liv och ni gör som ni vill. jag är mamma och dricker när jag går ut. skäms aldrig för det eftersom mitt barn har det bra hemma med sin pappa. även mammor måste kunna ha lite kul (även om dom är unga).... man kan nog lätt döma och säga att dom som är 16/17 inte ska dricka men samtidigt gjorde man ju det själv i den åldern även om man inte hade barn då.

2008-07-06 @ 09:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0