Jolines och mammas tisdag



Joline har precis somnat, hon ligger bredvid mig på soffan inlindad i sin kaninfilt. Det är nog första gången hon sover ordentligt i dag. Hon har varit gnällig och snuttig och ätit nästan hela tiden med undantag för en kort vagnpromenad till konsum för att köpa bröd, yoghurt och pizza. Jag var tvungen att ha någonting lättlagat till lunch, men om det inte varit för Fredrik som kom en snabbis, hade jag nog inte hunnit äta den heller. Har fått en liten noja på småyoghurtar, det är ju mer som godis än som mat.

Kl. 16:00 ska vi till bvc och väga Joline. Spännande att se hur mycket hon vuxit! Mindre spännande att veta hur mycket hon kommer skrika när de klär av henne naken och lägger henne på vågen (sist var hon helt hysterisk) och jag tycker så synd om henne. Kan de inte låta bebisarna ha på sig blöja och body? Hur mycket skillnad gör det på vågen egentligen, de skulle ju kunna ta bort några gram.

Har spelat in en filmsnutt på Joline i dag, som jag tänkte lägga in sen om jag orkar leta på mig på någonstans där det står hur man gör. :) Hon har på sig en grön body med rosablommiga ärmar och gröna byxor till i dag, det är de enda kläderna som jag köpt till henne sedan hon föddes. Alla andra har kommit med så mycket saker, hon kommer inte ens hinna använda allt hon fått innan hon växt ur det, därför har jag låtit bli att köpa. Leksaker har hon också fått redan, en stor, vit blomkruka är redan full med gosedjur och stuffs.

Bilder på Joline, mammas snygging!
(Jäkla skit att ögonen blir röda på korten)

image295
image296

Kommentarer
Postat av: Sanne

Vad söt hon är :)

2008-01-22 @ 17:46:21
URL: http://sannekrulltott.blogg.se
Postat av: nathalie

vad mysig hon ser ut

2008-01-22 @ 20:55:24
URL: http://navol.blogg.se
Postat av: C.

Gud vad söt hon är!

2008-01-22 @ 21:40:03
URL: http://imagenborenbebis.blogg.se
Postat av: Emma

Hej!
Vilken go liten prinsessa ni har!
De röda ögonen kan man lätt redigera bort i ett bildredigeringsprogram.

Mvh Emma

2008-01-22 @ 23:47:19
URL: http://emisen.blogspot.com
Postat av: Joy Andersson

Pluttis!! Hon är suupersöt!

2008-01-24 @ 10:53:08
URL: http://joyandersson.blogg.se
Postat av: Anna

Ifall du har photoshop är det enkelt att redigera bort det röda!

2008-01-28 @ 22:01:10
URL: http://canyoufeel.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag måste verkligen säga att de är en riktigt riktigt söt dotter ni har skapat! Nog den sötaste bebis jag sett någonsin faktiskt.. Hon verkar så himmla liten, är hon så liten som hon ser ut på bilderna? Världens sötaste iallafall, & så söta kläder ni klär henne i. :) Förstår att ni är stolta över henne. Ta hand om er. Kram Sanna! :D

2008-01-29 @ 08:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0