Hjälp med design,



Är det någon utav er läsare som skulle kunna tänka sig att göra en header till mig? :) Jag har inget program att göra i och även om jag hade det, skulle jag förmodligen inte förstå mig på det. Jag tänkte göra bloggen flickig och lite roligare än nu då den är bajsbrun. Skulle gärna vija ha bilder på Joline mm. Så om någon har lust, skriv en rad. Som tack kan jag ju göra reklam för eran blogg här på min blogg.

Vem är Engla? Är det hon som har Englas Showroom? Jag hade ingen aning om att hon hade en dotter och ännu mindre att hon hette Jolie. Men, nu heter ju inte ens min dotter Jolie utan JOLINE, så då är den saken ur världen.

Kommentarer
Postat av: Sara

jag kan hjälpa om du vill!
skriver med min msn !
bara adda om du vill ha hjälp!

2008-01-13 @ 21:49:41
URL: http://SaraWikstrom.blogg.se
Postat av: Isa

Är det ngn som har klagat på att du "snott" namnide? FJANTIGT tkr jag i såna fall! Btw JOLINE ÄR 1000 ggr finare än Jolie, som man eller jag förknippar med Angelina Jolie!

2008-01-13 @ 22:08:17
Postat av: caroline

är det någon som sagt något om namnet eller? fjantigt i så fall för det är ju inte ens samma och dessutom måste man ju få döpa sitt barn till vad man känner för.

2008-01-14 @ 00:45:11
URL: http://www.metrobloggen.se/carrosblogg
Postat av: Hannah

Den som hjälper Jasmine eller bara kan design i övrigt för gärna hjälpa mig också. Haha.. ^^

Joline och Jolie är båda fina namn så vad är det att tjafsa om egentligen? Isa, jag tror faktiskt att det är meningen att man ska koppla det till Angelina. :)

2008-01-14 @ 00:51:06
URL: http://narmince.blogg.se
Postat av: Nadina

Hallå där! Jag har följt din blogg i evigheter och det skulle vara en ära att få fixa din design. Här har du några exempel på vad jag tidigare har designat: http://diinchii.blogg.se och http://jagdesignar.blogg.se Hör gärna av dig till min mail. Jag väntar på att få komma igång, kram

2008-01-14 @ 07:21:45
Postat av: Anonym

Seriöst, blir fan förbannad nu, vad är det ni har så svårt att fatta!??? Tjaffs? What? Om all den här uppståndelsen om att nån har anklagat Jasmine för att ha snott Englas idé på namn så är ni ju helt ute och flyger!

Jag skrev följande ;

Postat av:

så sött :) men har ni verkligen inte fått lite insperation av englas baby som heter Jolie? :)

-------------------------------------------------

Det vad INTE menat att anklaga henne för att ha försökt efterlika Engla eller något liknande utan en FRÅGA om INSPIRATION, då jag själv inte hört någon heta Jolie eller Joline, så därför undrade jag om det var via henne dom fått upp ögonen för just namnet JOLINE!

Nu råkade det inte vara så vilket egentligen inte borde spela någon roll då det absolut inte är konstigt att man blir inspirerade av andra, hur ska man annars kunna komma med nya idéer om man inte får intryck eller liknande från andra människor.

Så ni jönsar som håller på att skriva massa skit som att "vad fjantigt att säga att du tagit englas namn,
avundsjuk??" osv, droppa det nu för ni har fel.

Så nog om detta, hoppas folk kan sluta misstolka saker och ting nu.

Lycka till med din fina lilla dotter nu!

2008-01-14 @ 09:03:35
Postat av: Ida Andersson

Hej Jasmine,
Jag driver förtillfället ingen blogg själv men jag har studerat media och grafik i 3 år och skulle säga att jag är ganska bra på att göra headers och annan design så är du intresserad får du gärna maila mig. Kan ju göra ett förslag till dig så kan du se vad du gillar och använda den eller inte..:P har ändå så mycket dö tid nu när jag väntar på att min kurs på universitet ska börja!

Vacker dotter och vackert namn har hon med!

2008-01-14 @ 12:49:16
Postat av: Nadina

Oj, jag glömde skriva min bloggadress. Nåja, det är jag som är Nadina i alla fall, tjejen som skrev ett av inläggen ovan.

2008-01-14 @ 15:07:27
URL: http://nadina89.blogg.se
Postat av: Micha

Jag förstod att folk skulle "klaga" på att din dotters namn liknar den där Englas. Oerhört löjlig diskussion dock, enligt mig. Det är ju två skillda namn, och även om du nu skulle fått "inspiration" som många säger, så hade väl inte det spelat någon roll? Min syster heter Jolean, och jag ser det namnet som jättefint. Däremot Jolie tycker jag bara låter löjligt.. ;P Så, helt skilda namn skulle jag säga

2008-01-14 @ 15:57:00
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: Karin

Jag tycker Joline är mycket mycket finare, bara så du vet!

2008-01-14 @ 17:15:39
URL: http://karinal.blogg.se
Postat av: Carro

herregud. komigen Engla verka bara ha snott från från Angelina Jolie för att hon är känd. verkar vara någon av hennes besattheter. och sen när heter inte folk samma saker. shit jag har ett av sveriges vanligaste namn, fett tråkigt. Joline är jätte fint och passa din dotter jätte bra. Det är eget och verkligen inte wannabe NÅGON. Skit i folket som hackar! och du till skillnad från englas dotter är Joline söt =D

p.s Dolly Partons låt är jätte vacker =)

2008-01-14 @ 17:18:15
Postat av: Rosanna

men snälla, vad är detta med att sno namn? Hur kan man sno ett namn? Man döper väl sitt barn till det man tycker är fint och passar. Sedan spelar det ju ingen roll om någon känd persons dotter råkar heta samma sak, eller någonting liknande i det här fallet. Och om det nu skulle ha varit samma namn har väl Jasmine fortfarande rätt att döpa sin dotter till vad hon vill? Väldigt töntigt samtalsämne.

2008-01-14 @ 19:12:22
URL: http://www.rosannahs.blogg.se
Postat av: Annica

Okej, helt ärligt så är det här världens töntigaste diskussion! Folk får väl döpa sina ungar till vad dom vill!? Frågan var om dom hade fått inspiration till namnet därifrån, ingenting annat.

Och dessutom, varför hoppar ni på denna Engla? Har hon någonting med saken att göra mer än att hennes namn nämndes en gång? Folk klagar på att hon har döpt sin dotter efter en kändis (hemska tanke!) och säger att hon är dum och så vidare men återigen, vad har hon med saken att göra!?

Men det som gör mig allra mest förbannad är att folk ska hoppa på hennes dotter! Säga att namnet är fult och nu i en av dom senaste kommentarerna så står det, "och du till skillnad från englas dotter är Joline söt". Vad har hennes dotter med saken att göra övehuvudtaget!? MAN SÄGER INTE ATT ETT BARN INTE ÄR FINT! För alla barn är vackra på sitt sätt, även om du inte råkar tycka det så tycker det barnets föräldrar mfl det. Så otroligt jävla lågt att hoppa på ett BARN!! Det är människor som ni som får andra människor att må dåligt genom hela skoltiden.

Varken Engla eller hennes dotter har förttjänat att få någon skit för det här och hela saken har blivit så extremt uppförstorad! Lägg ner! NU!

2008-01-14 @ 20:38:02
Postat av: ......

men snälla liksom. namnet jolie har funnits mycket längre än angelina jolie. herregud. skitsamma vad folk heter. hur mogna är ni som skriver egentligen??? ge er varken på jasmines ELLER englas barn. sånt är ju bara sjukt. ni borde veta bättre.

2008-01-14 @ 21:14:20
Postat av: Anna

Hej! Jag kan göra en header åt dig, läser virtuelldesign :) Maila om du är intresserad.

Jätte söt dotter, grattis

2008-01-14 @ 22:42:53
URL: http://canyoufeel.blogg.se
Postat av: Jennifer

hej på dig :)
grattis till din lilla flicka :))
hade glömt bort din blogg adress men hittade dig igen!

så här är det att vara ung mamma, tyvärr. Folk klagar på det mesta! och på bloggar så kan folk klaga på hur mycket dom vill.
Hoppas du inte tar åt dig.

Kram på er och lycka till /Ung mamma ;)

2008-01-14 @ 23:27:48
URL: http://Mammiis.blogg.se
Postat av: Tess

Jag är inget proffs på design, men jag kan testa om du vill?

2008-01-15 @ 10:13:23
URL: http://tess021.blogg.se
Postat av: Nathalie

Hej. Gör gärna en header/design åt dig om du vill. Bara höra av dig. Är inte utbildad eller nått men jag prövar på nya saker och testar mig fram, tycker det är kul och har massa fritid över så :)

2008-01-17 @ 23:39:23
URL: http://nattiee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0