Bvc och läkarundersökning



I dag kl. 11:00 var jag och Joline på bvc. Hon har verkligen vuxit och väger nu 4960 g och är 58 cm lång, våran älskling. Det betyder att hon gått upp nästan ett halvt kilo på en vecka, det känns skönt att veta att hon får i sig näring och att det lönar sig att hon äter hela tiden. En läkare kollade hennes rörelser, höftbenen, magen mm. och allt var bara bra! På BB skrek hon jättemycket vid samma undersökning, i dag låg hon bara och tittade och var nöjd och glad. En lycklig Joline - en lycklig mamma.

Jag känner mig ganska trött & sliten i dag eftersom Joline inte sovit på två nätter. I går kväll hade hon ont i magen hela kvällen och var alldeles svettig för att hon skrikit så mycket. En förbättring är i allafall att hon tar nappen (nästan hela tiden) och somnar i famnen. Jag har haft ont i rygg&axlar pga. allt vaggand fram och tillbaka på  nätterna, nu kan jag sitta i soffan och söva henne.

I går hann jag inte skriva något inlägg, men kan berätta om våran onsdag nu i stället. En nyinskaffad rutin i våran familj är en morgonpromenad med vagnen vid halv 10-10. Då somnar Joline och brukar få sova ute i vagnen om det inte är för kallt. Vi var ute på stan här i Nora i går, jag köpte en skit snygg jacka på Bakkom trend och ett par nya jeans. De första sakerna jag unnar mig själv på länge. Nuförtiden är det oftast Joline som får saker.
I morgon ska jag och mamma in till Örebro, då ska jag kolla på bärsjal. Har kollat efter en gammal, insutten babysitter på blocket. (Vi har en nyare variant=inte alls lika bra) så jag tänkte köpa en begagnad men fräsch äldre modell, de finns ju knappt att köpa i bebisaffärer längre, nu säljer de bara de nya modellerna. Mamma ska köpa ett babygym till Joline. Förhoppningvis lär hon sig att ligga själv korta stunder, så slipper jag bära hela dagarna, det är så svårt att få någonting gjort då.

Veronica och Charlie ville fika med oss i dag, men vi åkte inte in för att det skulle bli så stressigt efter BVC och så fyller Jolines farmor år i dag, så vi kanske ska dit en stund. Dessutom är jag trött och behöver vila. Vi åker till Örebro och unga mammor på måndag i stället.

Kram


Kommentarer
Postat av: Lottie

Satt och letade babysitter på blocket igår och det finns massor av fina, äldre och insuttna sådana =) I alla fall där jag bor. Hoppas ni hittar en bra.
Lycka till med lilla Joline, hon är jättefin och ni är så söta ihop! Längtar ännu mer efter min egen plutt när jag läser om er =)

2008-01-31 @ 17:43:07
URL: http://lotties.webblogg.se
Postat av: Cite

Det är alltid så roligt att läsa om ert liv med lilla Joline! Jag blir så glad varje gång jag ser att du har skrivit ett nytt inlägg. Ha en underbar helg!

2008-02-01 @ 19:30:01
URL: http://cite.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0