Svårt att hinna med allt




Jasmine Magnusson 16 år - har häcken full!

I går blev det inget inlägg men nu klämmer jag in några rader mellan personbeskrivningen och miljöbeskrivningen, uppgifter som ska lämnas in till svenskaläraren Pär på komvux. Jag var där på möte i går och ska börja läsa Matte A, Svenska A och Engelska A. Nu blir min första prövning att plugga ifatt sex veckor och sedan hänga med i samma tempo som de andra. Som tur är har jag rätt motivation och känner mig taggad! Jag passar på att plugga när A kommer hem på kvällarna. Det är så skönt att komma igång med någonting annat igen, fast jag känner mig lite ringrostig.

I går träffade jag och Joline hennes gammelmormor (min mormor) och sedan var vi på ett jobbigt besök på Lindesbergslasarett. En person, som står familjen nära, låg döende i cancer så vi åkte dit för att säga farväl. Mitt i alla tårar skrattade och pratade Joline. Hon fick ligga på hennes mage och jag tror att det gjorde gott. För hur ont man än har, kan man inte låta bli att bli varm om hjärtat när man har en liten bebis hos sig. I dag slutade hennes hjärta att slå men det önskade vi alla för hon hade så ont och det fanns inget hopp kvar. Men hur det än är så är det jobbigt att se en människa tyna bort, en så sjuk person.. det fick mig verkligen att tänka till.

Var rädda om varandra varje dag.

I dag har jag och Joline lååååååååångpromenerat med Josefine och Jimena. Vi promenerade in våran kan man säga, det var hur underbart som helst! Jag har varit ute på 3 promenader med vagnen i dag.

image326´
image327

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas att du mår bra efter de som hände, förra året förlorade jag 3 st nära i cancer. jag vet hur de känns och finns här om du vill prata! Saknar dig faktiskt! / Annelie

2008-02-28 @ 22:04:19
Postat av: linda

Beklagar sorgen :(
Min morfar dog på Linde den 20 mars förra året, också av cancer... det suger verkligen. Personalen där var underbar mot honom i alla fall, hoppas de var det mot din närstående också.

2008-02-28 @ 23:01:09
URL: http://angelinside.blogg.se
Postat av: keffanna

Cancer är en ruggig sjukdom. Min mamma dog i det för 15 år sedan. Jag är glad att jag var såpass liten då, för jag tror jag aldrig hade pallat det idag.

2008-02-29 @ 07:59:15
URL: http://fikasugen.blogg.se
Postat av: EN FILUR I MIN MAGE - Caroline.

Beklagar sorgen.

Ni har verkligen vår hos er, här är de 1 meter snö och tro det eller ej emn det snöar just nu! Det ser mörkt ut på vårfronten här ; ( Åh jag som längtar så mycket.

2008-02-29 @ 10:21:24
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: Sandra

Har hört att de som läser på gymnasiet har förtur gentemot de som pluggar på komvux när det gäller att söka in på högskola/universitet. Är det inte smartare att läsa på gymnasiet istället?

2008-02-29 @ 19:29:10
URL: http://perfectbynature.blogg.se
Postat av: Josefine

Känner igen mig om det där du skrev om Cancer sjuka personen, det är verkligen hemskt.
Jag vet precis hur det är.. beklagar verkligen!

2008-03-02 @ 17:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0