Igår och idag



I går tisdag:
Jag och Joline var på möte på tingshuset hos Lasse Johansson och diskuterade min utbildning. Lasse var suveränbra att prata med,  förstående och tillmötesgående. Joline satt i min famn och var nöjd hela tiden, det var skönt, så vi kunde tala i lugn och ro. Jag var lite orolig för motsatsen innan. Hon kollade på alla pärmar och skrattade, när hon blev gnällig bytte jag blöja, då blev hon nöjd igen. Efter mötet hann vi hem och ringa Josefine, vi gick på föräldragrupp på bvc och träffade massa andra bebisar. Joline låg på en matta på golvet och skrattade och jollrade med en annan bebis, hur nöjd som helst. Det kändes så skönt att se henne glad. Efter föräldragruppen vägde och mätte vi Joline. Nu väger hon 5440 g och är 59 cm lång, stora tjejen!
.. sedan var det slut på den nöjda och glada tiden, magknipen kom och våran älskling var helt hysterisk resten utav kvällen. Så har det varit 5 dagar/kvällar i rad nu, så jag misstänker kolik. Vi funderar på att åka in till akuten när det är så och få en ´diagnos´ och veta vad det är, då blir det lättare att slappna av.

I dag onsdag:
Jag och skruttan har varit ute och gått i det otroligt fina vädret. Kände direkt att jag blev på bättre humör när solen sken in genom fönstret. Natten var underbar också, så jag har känt mig riktigt utvilad. I natt stannade jag i sängen och ammade (har inte kunnat förut, har haft för mycket mjölk så hon har satt i halsen) men i natt provade jag och det funkade, ljuvliga sömn - ljuvliga säng. Att sitta och sova i soffan blir rätt så drygt i längden..
Efter en timmas promenad och snabbtitt på biblioteket åt vi lunch på Rhodos med min mormor och en annan bekant. Sedan gick vi på stan och köpte tulpaner+presentkort till Jolines mormor som har jobbat mycket den senaste tiden, vi tyckte att hon behövde en överraskning. Här hemma städade vi, diskade och bakade så allt var fint tills hon kom hem. Det uppskattades. Joline har haft ordentligt ont i magen ikväll också, så jag har vaggat och sjungit och tillsammans med henne härdat igen timmarna. (Självklart är det hon som har det jobbigast) Till slut fick jag sätta på mig en mössa och stoppa strumpor för öronen, jag klarade inte av ljudet, det piper i öronen och skär i huvudet. MÅSTE KÖPA HÖRSELKÅPOR!

okej, okej.. jag ska byta textfärg! Sara, how to do?

Kolla nya bilderna i förra inlägget.

Kommentarer
Postat av: MissyElliot

Usch, jag tycker så synd om er. Vet vad ni går igenom för min äldsta kille hade
sk. "kvällskolik". Han skrek oavbrutet mellan kl.18 och kl.22 på kvällarna, varje kväll i ett par veckor. Vi körde också med Miniform och jag tycker att de hjälpte. Annars är det bara att vyssja och bära. Min lilla kille gillade att somna i vagnen på kvällarna. Det var som om han hade mindre ont då....

Hoppas att Joline blir bättre snart...

2008-02-13 @ 23:07:58
URL: http://MissyElliot.blogg.se
Postat av: Mimmi

Hon blir bara sötare och sötare :) Hoppas att allt löser sig med henne så hon inte ha så ont.
Glad alla hjärtans dag föresten :)

2008-02-14 @ 10:11:03
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se
Postat av: Josefine

Jag tycker inte att det är några problem alls att läsa din rosa text, förstår inte varför det klagas. Hoppas du får en dag idag, babe! =)

2008-02-14 @ 11:59:14
URL: http://JosieJoos.blogg.se
Postat av: Anonym

bor ni hemma eller i egen lägenhet?

2008-02-14 @ 12:41:23
Postat av: Felicia

Hej, jag tänkte det där me att hon skriker.
Har ni kollat så hon inte är allergisk mot någonting tex mjölk, mjöl, ägg.
Jag var nämligen det och jag skrek i 6 månader när jag var bebis.

2008-02-14 @ 17:58:15
URL: http://filicia.blogg.se
Postat av: Anonym

när min dotter va liten va hon oxå så jätte skrikig med onti mgane mellan9 till 1 på natten så kunde man få nån timmes sömn o jag fick miniderm det fins inget som visar att det funkar men som mamma blir man lugnare o bebisen me det fubkade för mig

2008-03-11 @ 07:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0