Dalarna i morgon



Japp, imorgon bär det iväg till Dalarna! Jolines första `långa´ resa. Vi får se hur det går med bilresan och sovrutinerna där uppe. Förhoppningsvis funkar det bra! Stugan vi ska sova i delar vi med A´s syster+pojkvän, bror+flickvän och deras son, så Joline kanske håller alla vakna, vem vet.. Hur som helst, det är det man får räkna med när ma n bjuder med småbarnsföräldrar.

I går var jag på da capo med Josefine och firade hennes födelsedag i efterskott. Så fick hon sin present som det finns bild på i hennes blogg, bild på mig i mina supercoola rosa brallor också, http://josiejoos.blogg.se kolla det! Så åt jag semlor också.. ljuvligt..

I dag har jag varit på da capo igen, med mormor denna gång och hennes vännina. Joline fick jättefina kläder (ovanligt, haha!) sedan gick vi hem till mormor och åt lunch där. På eftermiddagen kom Yvonne och då fick Joline en body som var ascool. Nu ska jag gå och titta på det okända, som sänder från Nora.

Jag hoppas att jag hinner med ett inlägg i morgon innan vi åker. Om inte, så skriver jag igen på söndag/måndag. Ha en underbar helg alla fina läsare!

/ Jasmine och underbara Joline.

Kommentarer
Postat av: Miah

De är till Rättvik ni ska eller hur, eller har jag bara fått för mig de? :-S

2008-02-06 @ 21:12:09
URL: http://miahsblogg.blogg.se
Postat av: malin

å vad kul! vi har massa snö! jag bor i dalarna. rättvik. vart i dalarna ligger stugan? du är jätte duktig både med bebis och blogg.

2008-02-07 @ 11:00:53
URL: http://vegelm642.blogspot.com/
Postat av: malin

här är rätt blogg adress! rättviks tjejen. min killes kusin bor i nora. så om du ska till rättvik har vi korsade vägar.

2008-02-07 @ 11:02:51
URL: http://malin-och-jag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0