Äntligen fredag



Fredagar är speciella även om jag äe ledig hela veckorna nu så längtar jag alltid till fredag och helg! I dag kommer A hem i skaplig tid så vi hinner umgås lite, vi tänkte göra tacos och jag är skitsugen på guacemole så det tänker jag göra. I morgon jobbar han tyvärr.. /: men jag ska försöka att hitta på någonting skojigt i allafall.

i morse gick jag upp vid halv 6 för då vaknade Joline och började jollra i sängen. Hon är som en helt annan unge nu jämfört med för två veckor sedan, nu ligger hon själv långa stunder och är glad och nöjd, det är underbart. Så, i morse hann jag duscha och sminka mig lite medan Joline låg under sitt babygym och skrattade. Sedan gick jag upp till komvux för att ha engelskalektion (gammelmormor skulle låna Joline+vagnen och promenera) men då var läraren sjuk så jag gick hem och pluggade effektivt en timme i stället. Nu är Joline hemma igen men hon sover ute i vagnen. Jag och Josefine ska promenera med barnen i dag också. Skönt!


Jag älskar dig Joline

image318

Kommentarer
Postat av: J

SÅÅÅÅÅÅÅÅ söt! :-)

2008-02-29 @ 11:51:39
Postat av: Leas mamma Sandra

vad skönt att han kommer hem skapligt så ni får lite tod för varandra. :) Vet själv hur viktigt det var när Lea var sådär liten. Ta vara på bebistiden Jasmine! herregud, min "lilla" tjej blir snart 1 år, det går så fort. :)
Läste förresten något om en lägenhet? :) Ska ni flytta ni tre eller? Vad kul isåfall, och jag kan faktiskt rekommendera det. Det är skönt att få något eget samtidigt som man kan komma hem till mamma och pappa någon gång också. :) Ha det jättebra du och din lilla famlij!

2008-02-29 @ 13:15:57
URL: http://leasmamma.blogg.se
Postat av: EN FILUR I MIN MAGE - Caroline.

Det verkar som att "alla" äter tacos idag! : ) inklusive jag, men de är ju så gott. Jag sparade guacemolen till chipsen ikväll, gott framför tvn.

Hoppas ni får en fin helg i vår vädret.

2008-02-29 @ 18:15:15
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: madde

Vilken fin liten tjej ni har. Så söt hon e!

Ha en toppen helg!
MVH Madde & Ellie

2008-03-01 @ 15:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0