Torsdag med Nicole



Denna ljuvliga torsdag har varit både stressig och underbar på samma gång. I morse hade jag med mig lilla hjärtat på två lektioner. Hon sov genom halva engelskan och satt sedan i mitt knä och åt rån, på historian satt hon på golvet och lekte med sina leksaker hela lektionen. Det funkade skit bra. Jag hade med mig termos med varmt vatten så jag kunde fixa mat, rån och lekfilt med roliga grejer. Börjar verkligen komma in i det här med packning och planering nu. Skönt!

Efter skolan träffade vi Nicole. Lagade god mat. Kyckling med klyftpotatis, sås och sallad. Mumma fillibabba! Joline sov nästan hela tiden när vi lagade mat och åt, det var roligt att få en stund själv med en vän. Sedan kom Jolines kusse och vi gick till lekparken. Joline gungade och åkte rutschkana i sin mosters knä.

Gick hem igen och gjorde kvällsmat, badade de små och läste godnattsaga. Jag sjöng även känn en doft av kärleken för de små underverken. Båda två somnade sött och allt har gått smidigt och enkelt. Jag och Andreas har även skurat toaletten och jag har rensat bland smink och gamla tops och annat tjafs. Nu ska jag plugga Historia, Religion och läsa ett kapitel i min engelska bok.

 


Tack för en jättemysig dag, mina hjärtan.




Kommentarer
Postat av: Anna (england)

Hon är gör söt! vad har hon för ögon färg? Jag trodde hon hade bruna ögon men dom ser brun/gröna ut på fotot?

2008-08-29 @ 15:14:59
Postat av: marielle

det är så skönt att läsa din blogg! Den känns trygg och stabil och den gör mig lugn. Du är så härlig, en riktig toppenmamma med båda fötterna på jorden. Tack för att du finns söta jasmin och joline!

2008-08-29 @ 21:44:09
Postat av: Mia

Tänkte bara säga att jag har länk och beskrivning av dig i ett inlägg (blogg-tips), om du är intresserad av att titta. :) Skrev det alldeles nyligen, hoppas det är okej att jag länkat dig i inlägget! :)

2008-08-30 @ 12:36:17
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Anonym

Söt mamma och lika sör dotter :)

2008-09-05 @ 11:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0