Kantareller är mumma..

I går var jag och Joline på unga mammor. Joline sov typ en halvtimme på hela dagen. Hon fick ingen ro när det var så många bebisar som kröp runt, jollrade och skrek och så vi mammor som babblar i munnen på varandra och alla nya, roliga leksaker. Hon var trött men som sagt, det gick inte att söva henne, inte ens när jag gick en promenad på stan..

Efter fikat gick jag vi på promenad med Veronica och Charlie, båda bebbarna somnade direkt, de var helt utmattade. Vi kollade på Gina Tricot och jag hittade klänning till bröllopet på fredag. (En brun som jag ska ha ett korallfärgat spetslinne under, superfint kommer det att bli!) Köpte en brun klänning för att det passar bra på hösten och jag höstshoppar lite nu.

På kvällen lagade vi älgbiffar med pommes, bearneasesås och stekta kantareller. Hur gott låter inte det, så säg? Det var årets kantarellpremiär för mig och det smakade underbart. Jag bakade även en rabarber och vinbärspaj till efterrätt men vi var så mätta att vi åt den pajen i dag i stället. Det var härligt med paj också. Somrigt fast vädret känns som höst.

En ny uppdatering om denna onsdag kommer..

Kommentarer
Postat av: Elin

Gud vad du är duktig som bakar och lagar god mat! Jag kan knappt göra pulvermos ;-P

2008-08-06 @ 23:29:56
URL: http://elinhjartaerik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0