Barnmatstips:



I de tidigare två recepten har jag glömt att skriva att smör och/eller rapsolja måste tillsättas eftersom att bebisar och barn behöver extra fett i sin mat. Jag använder rapsolja i all barnmat jag lagar och det funkar utmärkt.

Kycklinggryta med pasta,ris eller potatis - välj själv!
Dessa ingredienser har jag hemma idag och lagar därför någonting gott på det.


Kycklingfileér (1,2,3 beroende på om du lagar till en eller flera portioner)
1 röd paprika
1 halv squash
Grädde eller matlagningsgrädde
1 gul lök
2-3 stora broccolibitar

Koka kycklingen och häll sedan av kokvattnet, spara lite till grytan. Häll i matlagningsgrädde och/eller vanlig grädde och tillsätt sedan squash och paprika. Broccolin måste kokas innan den tillsätts i grytan. Hacka löken och rör ner den. Låt stå och puttra, tillsätt vitpeppar efter smak. Kan serveras med båda pasta, potatis och ris. Ta det du har hemma!

Kommentarer
Postat av: Maria

Vilket litet charmtroll du har! Så underbart söt och hon verkar glad nästan jämt!

2008-08-13 @ 22:46:44
Postat av: julia

guuud vad du verkar vara huslig, vad roligt att se! =) det lätt som en smarrig maträtt även för vuxna... =)







här är en länk till en kanonbra sida, där man kan bli medlem, och 100% gratis få hem massa saker... allt mellan himmel och jord- smink, teknikprylar, godis, skor, mat, tuggummi, schampoo, kläder och massa mer... och det är verkligen gratis... =) kul va? kika in om du vill... http://www.buzzscout.se/?mref=1850



stor kram!

2008-08-14 @ 00:51:19
URL: http://www.buzzscout.se/?mref=185
Postat av: LAACY

fan va bra med barnmatsrecept!

men kan du inte lägga in de inläggen i din kategori recept så blir lättare att hitta när de är dags =)

2008-08-14 @ 00:56:17
URL: http://mami89.blogg.se/
Postat av: Malla

Hej! gud vad kul med barnmats tips :) har ca 1,5 månad kvar nu ja tills vår lilla tittar ut :)



Kram på dej!

2008-08-14 @ 08:26:34
URL: http://malllaballla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0