P l u g g aaaaa


Jag har hur mycket som helst att göra nu, i alla ämnen. Har fortfarande inte gjort mitt första matteprov, jag drar ut på det i stället för att bara få det överstökat. I svenskan ska jag skriva ett specialarbete om Scientologi, Scitzofreni eller alkohol - har inte be snart bestämt mig. I engelskan är det snart nationella proven och pararellt med det ska vi göra ett vanligt prov. Det känns inte som om jag kommer att hinna men det gör jag säkert, det brukar alltid lösa sig. Jag kommer väl att sitta den 29/5 och plugga som en dåre, den 30/5 ska nämligen ALLA uppgifter vara inlämnade.

I dag har jag haft engelska på förmiddagen, Joline var hos mamma. Hon har varit gnällig och trött hela dagen, nu har hon äntligen somnat här på en filt på golvet. Skönt! Jag sitter hemma hos mormor och använder datorn (vi har ju inget internet) och jag är i behov utav att hitta information till mitt arbete och skicka uppgifter till både svenska och engelskaläraren. Vi har ätit köttbullar & makaroner och nu dricker jag smoothie. Ska återvända till pluggningen. Det finns ju som sagt en hel del att göra.

I kväll ska jag försöka städa hemma och lägga mig tidigt för jag ska tvätta i morgon bitti, A jobbar hela dagen i morgon. Vi får se vad jag hittar på..

På valborg ska vi träffa Josefine och Simon i allafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0