Örebro, stadsparken i dag!


I dag är det jättesoligt & fint! :) Jag och Joline ska åka in till örebro och träffa mammor & bebisar från föräldragruppen, vi ska köpa fika och glassa i stadsparken hela dagen. Det är vår, det är så underbart. Nu ska jag gå och fixa i ordning mig och lillan, så skriver jag igen sen när vi kommer hem. Ska försöka att INTE glömma kameran!

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej !

jag har kollat upp det där du skrev om att Joline är blyg och inte trivs hos andra så ni har kommit överens om att inte låta andra hålla henne, bara mamma och pappa. För det första vill jag bara skriva det att jag inte trycker ner dig på något sätt och jag vet själv hur jobbigt det är när folk ska "lägga sig i" men vill ändå få ur mig detta ingen ner tyryckning !

Jo, jag har kollat upp det och det är faktiskt så att om ni endast låten sötnosen få vara hos er och bara hos andra ibland kommer det att föla med henne livet ut, dom kommer sitta där. Tex så kommer det bli svårare barnet att sova över när den blivit lite äldre - att skiljas från sina föräldrar någon timme kan kännas tufft och obekvämt.
Om barnet får lära sig att sova och busa i andra famnar än dom två hon är van vid, lättar ni på hela hennes uppväxt,jag trycker inte ner bara säger detta för eran och framför allt Jolines skull !

ha det underbart !

2008-04-05 @ 12:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0