Nappflaska


I dag köpte jag nappflaskan Tomee Tippee, som liknar en bröstvårta. Den ska tydligen vara bra om man vill kombinera flaskmatning och amning eftersom att bebisen inte behöver byta sugteknik. Jag hade tänkt att jag skulle pumpa ur mjölk som A kan ge. Eftersom att jag börjar jobba i sommar tycker vi att det är bra om hon lär sig ta flaskan redan nu. När jag börjar jobba blir det ersättning vi ger henne men jag tänkte amma ett tag till. Joline vägrar att ta flaskan! Innan Tomee Tippee har jag provat NUK (samma märke som på hennes favvonappar) och några andra flaskor med olika nappar. Hon blir så arg bara jag stoppar flaskan i munnen på henne, så jag vet inte hur vi ska göra.

Har hört mycket bra om Tomee Tippee flaskan men den funkar inte på Joline. Om hon vägrar att ta flaskan kan jag ju inte börja jobba i sommar & A har inget jobb, så det skapar lite problem. Men det får vi väl lösa på något sätt, något jobb får han väl alltid. Synd att det inte kan funka..

I dag var jag och Joline på unga mammor, vi åkte med 9 bussen in. Träffade en mycket gammal klasskamrat från mellanstadiet, det var trevligt att prata med honom. När vi kom fram gick vi lite i affärer och jag suktade än en gång efter alla snygga kläder som finns överallt. Hittade MASSOR till Joline som jag ville köpa men det ska jag inte göra än, jag och mamma ska på Joline-shopping-dag, då kommer hon att få saker. (Som om det går nöd på henne nu, haha) På unga mammor åt vi lax! Mums. Det var gott med riktig mat, har inte blivit av att vi lagat så mycket mat sedan vi flyttade in. Det är så mycket annat hela tiden så vi har slafsat mackor och frukostgrejer. Jag och Nattalie gick en på en riktig långpromenad innan vi åkte hem också, det var skönt trots att det regnade.

Nu är vi hemma, jag har badat & nattat Joline för ett tag sedan. Hunnit diska och städat köket har jag också gjort, nu ska jag sätta mig med matten. I morgon har jag svenskalektion och tänkte försöka umgås lite med Josie och Jimena. Hoppas att det är fint väder, då kan vi ta en riktig långpromenad på kvällen om de inte har någonting annat för sig.
Det här inlägget skrev jag i går, men det gick inte att publicera, så jag gör det nu i stället.

Kommentarer
Postat av: Malin

Det kanske är bättre om din sambo provar ge flaska, eftersom du luktar mjölk och hon vet att hon brukar amma hos dig. det funkade för oss iaf :)

lycka till

2008-04-08 @ 08:27:55
Postat av: emily

åh vilken söt tjej. Håller också med Malin!

2008-04-08 @ 11:21:03
URL: http://emslo.blogg.se
Postat av: jenny

jag tror också på att någon annan än du ger henne, hon vet ju att hos dig finns något annat som hon hellre vill ha :)

2008-04-08 @ 11:48:52
Postat av: Karolin & Noah

Har du provat att värma lite mer/lite mindre? Haft kvar flaskan ett litet tag trots att hon skrikit - hon kanske inte riktigt hann fatta vad hon skulle göra? Så fick jag göra med Noah. Hoppas det löser sig i alla fall :) Vi borde ses någon dag tycker jag! (skickar dig ett sms någon dag, har bytt nummer..)

2008-04-08 @ 23:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0