måndag i g e n


Veckorna bara springer i väg..

I dag har vi varit i örebro på unga mammor. Jag blev intervjuad av några studenter som skulle skriva sin C-uppsats, de skulle göra en utvärdering utav verksamheten unga mammor & pappor. Vilken intervju! Väldigt många frågor och lång tid tog det. Joline var så go & glad, hon charmade dem såklart.
Vi åt gott också, Rebecca lagade fläskfilé och potatisgratäng. Till efterätt åt vi kladdkaka med vit choklad inuti. Riktig måndagslyx. En tandhygeinist var där och informerade om barnens tänder, vad de ska/inte ska äta och hur man ska sköta dem. Joline fick en rosa tandborste som hon provade redan i kväll. Inte för att borsta tänderna dock men för att klia på de som snart ska komma upp.

Josefine & Jimena kom hit en snabbis nu på kvällen. Mysigt och trevligt som vanligt. Vi ska träffas i morgon och ta med oss våra tjejer på bibliotekskunskap (svenskalektion) vi får se hur det går. Hoppas på att Joline antingen sover eller är nöjd, men det är hon ju oftast.

image393
image394
image395
image396
image397

Kommentarer
Postat av: Ellen

Din dotter är verkligen jättesöt! =)

2008-04-14 @ 20:41:39
URL: http://karlssonellen.blogg.se
Postat av: Madde

hejsan, jag läser din blogg jämt tycker det ärjätte kul har själv en liten flikca fast hon är 1,5 år, o jag är lite älder än diig men tycker ändå att det är kul o "följa" med i din varadag:D din flicka är dunder söt o har en underbart namn :D kram

2008-04-14 @ 21:02:23
URL: http://www.fismajja.blogg.se
Postat av: Carolin

Vilken sötnos! (: Hon verkar gilla tandborsten i alla fall...

2008-04-14 @ 21:23:33
URL: http://makemebreathe.blogg.se
Postat av: C

gud så söt! och så lik sin pappa!

2008-04-15 @ 07:35:53
URL: http://gulcitron.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0